Află din rândurile următoare care este rețeta Gabrielei Cristea pentru friptura de miel.
Gabriela Cristea a pregătit o rețetă delicioasă de friptură de miel. Prezentatoarea TV s-a apucat cu o zi înainte să pună mielul la marinat.
„ Mă apuc să fezandez mielul. Fac un baiț, pe care o să îl pun peste bucățile de miel. Eu am ales coaste de miel, cotlet de miel și o pulpă de miel .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta Gabrielei Cristea de marinată pentru miel
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- ceapă verde;
- usturoi verde;
- sare;
- fulgi de chilli;
- cimbru;
- boabe de piper;
- foi de dafin;
- două pahare de vin;
- oțet balsamic;
- sirop de rodie;
- oțet de mere;
- ulei de măsline.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat modul de preparare.
„ Am aici ceapă și usturoi verde. Ne apucăm, le curățăm bine, dar să fie mănunchi, nu ne jucăm. Ori punem, ori nu mai punem. Punem sare generoasă. Am aici niște fulgi de chilli. Am aici cimbru și punem generos să fie. Punem câteva boabe generoasă de piper.
Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel?
Citește și: Părinții bebelușului Victor Ștefan, devastați de moartea lui: Medicii ne-au spus că...- stirilekanald.ro
Ulterior, prezentatoarea TV a explicat modul de preparare al fripturii.
„Mâine dimineață o să pun pulpe și costițe, cât să fie întinse. Pun și din zeama asta generos și le bag la cuptor la 130 de grade. Le las să se facă la temperatură mică și să stea la cuptor 4-5-6 ore, până se fac .”, a mai spus Gabriela Cristea pe Facebook.