Află din rândurile următoare cum prepară Paula Chirilă rețeta sa de tzatziki.
Paula Chirilă este activă în mediul online, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Mai mult decât atât, vedeta împărtășește adesea cu urmăritorii săi din mediul online filmulețe în cadrul cărora explică modul de preparare al diferitelor rețete.
„ Am promis că vin cu o rețetă de tzatziki, rețetă pe care am învățat-o în Grecia. Este cea mai bună rețetă de tzatziki și cel mai bun tzatziki pe care eu l-am mâncat până acum .”, a spus Paula Chirilă pe Facebook.
Rețeta Paulei Chirilă de sos tzatziki
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de către Paula Chirilă, pentru a pregăti acest sos, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- castravete;
- iaurt gras;
- ulei de măsline;
- usturoi;
- lămâie;
- sare și piper.
Mod de preparare:
Paula Chirilă a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu și rapid.
„ Curățăm mai întâi castravetele. Nu ne trebuie foarte mult. Mă gândeam ca la 200 de grame de iaurt să folosesc jumătate de castravete. Acest castravete îl dau pe răzătoarea mai mare. Am să storc castravetele ăsta, după care îl pun în 200 de grame de iaurt. Curățăm usturoiul, un cățel sau doi, după gust, pe care o să îl pisăm. Am pus usturoiul aici. Punem cam 200 de grame de iaurt gras. Am tăiat o lămâie în două și punem și zeama de la jumătate de lămâie. Punem după gust, puțin câte puțin și mai gustă. Punem și un pic de ulei de măsline, cam o lingură. Ăsta e secretul, pentru un tzatziki foarte cremos și foarte gustos. Sare, după gust și piper mai puțin. Amestecăm bine toate ingredientele. ”, a explicat Paula Chirilă pe pagina sa de Facebook.