Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă, un preparat nelipsit de pe mesele românilor în perioada Sărbătorilor

Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă, un preparat nelipsit de pe mesele românilor în perioada Sărbătorilor
Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă, un preparat nelipsit de pe mesele românilor în perioada Sărbătorilor

Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cat mai imbelsugat, va propunem cea mai buna reteta de toba de casa.

Ingrediente: 2 urechi de porc - 2 rinichi de porc - o limba de porc - un bucata de muschi de porc - o inima de porc - un stomac de porc - 250 de grame de slanina cu carne - o jumatate de kilogram de pulpa de porc- 4 catei de usturoi- sare - piper macinat- piper boabe- foi de dafin.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cel mai simplu SALAM de BISCUIŢI! Reţetă aromată ca la mama acasă

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Gestul care a rupt totul între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol: „Nu mai pot să îl privesc!”

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Obiectul din România care a fost pus în sicriul Papei Francisc

Sicriul Papei Francisc, sărutat la ieșirea din Bazilica Sf. Petru. Gestul de la slujba de înmormântare care a emoționat o lume întreagă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies