Aceasta reteta de dulceata este cu siguranta pe placul tau. Iata ce usor se prepara.
Ingrediente
2 kg visine
2 kg cirese
2 lamai
2,5 kg zahar
Mod de preparare
Speli fructele, le indepartezi coditele, le scoti samburii si le amesteci cu zaharul. Dai vasul la frigider peste noapte, a doua zi torni zeama de la lamai si asezi vasul pe foc mic.
Fierbi dulceata pana cand se leaga siropul si iei spuma ori de cate ori este nevoie. O torni in borcane sterilizate, pe care le inchizi ermetic si le depozitezi in camara, dupa ce s-au racit.
Sursa: RomaniaTV
Ingrediente
2 kg visine
2 kg cirese
2 lamai
2,5 kg zahar
Mod de preparare
Speli fructele, le indepartezi coditele, le scoti samburii si le amesteci cu zaharul.
Dai vasul la frigider peste noapte, a doua zi torni zeama de la lamai si asezi vasul pe foc mic. Fierbi dulceata pana cand se leaga siropul si iei spuma ori de cate ori este nevoie. O torni in borcane sterilizate, pe care le inchizi ermetic si le depozitezi in camara, dupa ce s-au racit.
Sursa:
RomaniaTV Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro