Cum purtăm blugii skinny în 2023?

Cum purtăm blugii skinny în 2023?
Cum purtăm blugii skinny în 2023?

Află din rândurile următoare cum trebuie să porți blugii în 2023.

Blugii cu siguranță sunt un articol care nu are cum să lipsească din garderobă. Deși în ultimul timp magazinele promovează mai mult blugii cu o croială mai largă, cei skinny se află și anul acesta în tendințele de modă. Totuși, este foarte important să știi cum să accesorizezi acest articol vestimentar astfel încât să ai parte de un outfit actual conform noilor tendințe în materie de modă.

În cadrul rubricii „ Tu dai moda ”, difuzată pe Kanal D, specialiștii în materie de modă au oferit câteva direcții după care putem să ne ghidăm astfel încât să integrăm blugii skinny în niște ținute actuale.

Cum purtăm blugii skinny în 2023

Citește și: Cum să fii elegantă cu blugi. 4 combinații vestimentare care vor atrage toate privirile

Cum purtăm blugii skinny în 2023?
Cum purtăm blugii skinny în 2023?[Sursa foto: pexels]

Stilistul Andrei Mocanu susține că blugii skinny sunt poate cea mai versatilă piesă vestimentară, care poate fi integrată în o mulțime de ținute, atât casual, office, cât și sport.

Suntem în 2023 și în continuare avem dilema blugilor skinny. Ei bine, ei nu au ieșit din modă. În continuare se poartă. Din punctul meu de vedere, sincer, orice persoană ar trebui să aibă o astfel de pereche de blugi în garderobă.

Sunt foarte versatili și poți să faci foarte multe outfituri cu ei .”, spune specialistul în domeniu.

Blugii skinny pot fi cu siguranță purtați alături de o piesă vestimentară în culoarea Viva Magenta, care este desemnată culoarea anului 2023 de către Institutul Pantone. Astfel, cu siguranță îi vom integra într-o ținută de actualitate.

Mai mult decât atât, putem să purtăm blugi skinny în combinație cu o jachetă voluminoasă, care să reprezinte piesa de rezistență a ținutei noastre, combinându-i în același timp în partea de joc cu o pereche de ciocate care se

află în trend pentru un look boho.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dacă vrem să îi ducem în zona de office putem, de asemenea, să combinăm o pereche de blugi skinny negri cu o cămașă și un sacou. Totodată, merg purtați și cu pulover sau cu un hanorac și o pereche de pantofi sport.

 

 „ O altă modalitate de a aduce blugii skinny în actualitate și de a fi în trend anul acesta este accesorizarea lor cu diferite accesorii în talie sau cu purtarea unor cizme peste genunchi .”, spune specialistul în domeniu.

Astfel, este foarte important de reținut că cel mai ușor mod de a aduce blugii skinny în actualitate este să îi combinăm cu piese asimetrice în partea de sus.

Dacă totuși vrem să optăm pentru un look clasic putem oricând să combinăm o pereche de jeans skinny cu o jachetă de piele.

Totodată, specialiștii în domeniu ne recomandă ca atunci când ne cumpărăm blugi skinny să alegem unii cu talie înaltă deoarece aceștia arată mult mai cool și mai actual.

Cum îți alegi blugii potriviți

Citește și: Metoda care îți face blugii să reziste mai mult. Trucul uimitor cu blugi la congelator

Cum îți alegi blugii potriviți
Cum îți alegi blugii potriviți[Sursa foto: pexels]

Tot în cadrul rubricii „ Tu dai moda ”,  stilistul Alina Lazariu ne-a oferit câteva sfaturi de care trebuie să ținem cont dacă vrem să ne alegem perechea de blugi potrivită.

Trebuie aleși, în primul rând, în funcție de forma corpului, de tipul de siluetă, apoi în funcție de mărime și de lungime .”, spune specialistul în domeniu.  

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Astfel, trebuie ca atunci când ne alegem o pereche de blugi să ne asigurăm că aceasta ne avantajează și ne pune în valoare silueta.

De asemenea, este foarte important să ținem cont și de materialul din care sunt făcuți blugii, mai ales atunci când vorbim despre cei skinny.

Țesătura de blug are de obicei în compoziție bumbac, elastan, poliester, dar dacă vrem varianta de blugi skinny, atunci procentul de elastan trebuie să fie unul mai mare .”, spune specialistul în domeniu.  

Un alt lucru de care trebuie să ținem cont este cum avem grijă de blugii noștri astfel încât să își păstreze aspectul cât mai mult timp. Pentru acest lucru specialistul în domeniu ne recomandă să nu spălăm blugii foarte des și bineînțeles să folosim un program adecvat tipului de țesătură.

În materie de trenduri, specialistul în domeniu ne recomandă cu încredere să optăm pentru diverse combinații de blug cu blug.

Se poartă blug cu blug. Eu aș opta pentru aceeași culoare jacheta cu pantalonul .”, spune specialistul în domeniu.

Cum purtăm blugii skinny în 2023?
Cum purtăm blugii skinny în 2023?[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies