Mierea este pur si simplu un aliment minunat! Este un indulcitor natural cu o aroma si o textura foarte placute, dar si o adevarata portie de sanatate.
Cu cat mierea este mai pura, cu atat mai bine, doar ca mierea de calitate se si zahariseste repede.
1. Pregateste un bol adanc
Insurubeaza strans capacul borcanului cu miere si pune borcanul intr-un bol suficient de adanc cat sa permita scufundarea completa a acestuia. Asaza apoi bolul in chiuveta.
Remediu naturist impotriva caderii parului
2.
Da drumul la robinetul de apa calda si umple bolul pana sus cu apa calda.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Albus si lamaie pentru imunitate- Reteta de care nu ti-a zis nimeni!
3. Lasa mierea la „desfacut"
Tine mierea la "desfacut" in apa calda pana ce apa din bol ajunge la temperatura camerei.