Cum reacționează Andreea Marin după ce a fost asemănată cu Lavinia Pîrva: „Niciun om întreg la minte...”

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a fost asemănată în nenumărate rânduri cu Lavinia Pîrva, actuala parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. Cum a reacționat vedeta?

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit despre perioada de după despărțirea de Ștefan Bănică Jr. care a uimit întreaga țară. Vedeta spune că și-a refăcut în totalitate viața după ce a divorțat de artist și este de părere că lucrurile au decurs exact așa cum ar fi trebuit.

Citeste si: Kanye West și Irina Shayk au pus capăt relației! Care a fost cauza despărțirii

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Andreea Marin despre cântăreaţa Lavinia Pîrva

Încă de la prima apariție a Laviniei Pîrva la brațului lui Ștefan Bănică Jr., fanii au remarcat asemănări izbitoare între actuala iubită a artistului și fosta prezentatoare TV. Chiar și în aceste momente, unii spun că Lavinia copiază în detaliu stilul vestimentar, coafura și atitudinea Andreei Marin.

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Primele imagini cu artistul surprins alături de o altă femeie

Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț.

Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie.", a spus Andreea Marin în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Vedeta a confirmat faptul că nu se mai gândește deloc la acest capitol încheiat din viața ei, fiind evident împăcată cu ceea ce a realizat de-a lungul carierei sale.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret.

Citeste si: Schimbări radicale în viața Ancăi Serea! Fiul cel mare a luat o decizie foarte importantă: „Nu îl voi mai vedea în fiecare zi”

Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale.

Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa.

Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu.

Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat.", a mărturisit Andreea Marin.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies