Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look perfect și foarte rapid. “Este o coafură foarte ușor de făcut.”

Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look perfect și foarte rapid. “Este o coafură foarte ușor de făcut.”
Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look perfect și foarte rapid. “Este o coafură foarte ușor de făcut.”

Cristina Șișcanu a dezvăluit cum face rapid un wet look și ce anume folosește pentru o coafură ca la salon.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase trucuri ce țin de stil, modă și bucătărie. Atunci când știe un secret, nu ezită să-l împartă cu toți cei care o urmăresc pentru a le face munca mai ușoară, iar când vine vorba despre stil, coafură și haine, cu siguranță are ce să le arate doamnelor și domnișoarelor din online.

Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look rapid, ca la salon

Citește și: Cristina Șișcanu, colecție impresionantă de parfumuri! Câte parfumuri are soția lui Mădălin Ionescu în casă? „Am foarte, foarte multe și trebuie să fac loc unora noi.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre „lumea strâmbă” în care trăim: „Ce facem că trăim într-o lume strâmbă? Devenim și noi strâmbi sau rămânem oameni cu coloană vertebrală?”

Cristina Șișcanu este mereu aranjată, prin prisma faptului că în emisiunile pe care le face trebuie să fie mereu ca scoasă din cutie și să nu arate niciodată la fel. Atunci când are evenimente speciale în viața ei încearcă numeroase ținute și coafuri, iar rezultatele ajung să fie postate pe paginile de socializare. De această dată, Cristina Șișcanu a arătat cum realizează un wet look rapid, folosind lubrifiant, un secret pe care l-a învățat de când a participat la Bravo, ai stil. Este o coafură foarte ușor de realizat, în doar

câteva minute, iar tot ce rămâne de făcut la final este să fixeze totul cu un fixative. De când a descoperit această metodă, și-a învățat toate prietenele și a ținut să împărtășească rezultatul și pe rețelele de socializare. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

“Voi face următoarea coafură, folosind lubrifiantul. Am învățat această coafură de la Bravo, ai stil și am învățat pe toate prietenele mele să-l folosească atunci când vor să-și facă un wet look care să reziste. Este coafura preferată a lui Mădălin și pentru că este ziua lui, voi face asta. Știu că de multe ori îl trimiteam pe Mădălin să cumpere și era foarte jenat atunci când se ducea la benzinărie.

Și tot timpul explica doamnelor că “soția mea m-a trimis pentru a-și face un wet look.” Este o coafură foarte ușor de făcut. Doar cu degetele și în lateral bine. Apoi o să mă machiez. Coafură este gata, doar trebuie să o fixez cu un fixativ. Lui Mădălin tot timpul i-a plăcut această coafură și de multe ori mă roagă să o fac.”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce spune Cristina Șișcanu despre compromisurile de la locul de muncă. „Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies