Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont

Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont
Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont

Multe femei iubesc machiajul, deoarece acesta conferă o energie și o încredere de sine nemaivăzută, iar de cele mai multe ori ne simțim în centrul atenției, atunci când abordăm un machiaj mai extravagant.

Cu toate acestea, machiajul este un bun ajutor chiar și în momentul în care nu avem cele mai mari buze, deoarece acestea se pot realiza foarte ușor din machiaj și pot fi de-a dreptul voluminoase. Iată cum de ce anume trebuie să ții cont!

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

Cum realizezi buze voluminoase din machiaje

Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont[Sursa foto: Freepik]

Paulina Buldumea, specialist în arta machiajului, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre cum să realizezi buze voluminoase din machiaj și a menționat că există trei metode, foarte simple, pe care orice femeie le poate face acasă. În rândurile de mai jos, veți găsi cele mai bune sfaturi, pentru buze mari.

„Gloss-ul este perfect pentru domnișoarele care nu au buzele voluptoase, adică super subțiri, pentru că dacă încercăm să ne machiem cu un ruj mai închis la culoare, din contră, în loc să le mărim, putem să le micșorăm, să le subțiem și mai mult. Gloss-ul este o modalitate foarte rapidă și eficientă, doar că și nu va fi aplicat singur, va fi aplicat cu un contur, iar acesta va fi un iluminator”, a

menționat specialistul în machiaj.

Pentru acest truc ne trebuie o pensulă mică, de preferat din păr natural, pe care specialistul în machiaj o recomandă, deoarece absoarbe mai mult produs și automat, buzele vor acumula și ele mai mult produs.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Pentru acest lucru avem nevoie de o pensuliță mică, este o pensulă din păr natural pe care o recomand, pentru că absoarbe mai mult produs și dacă absoarbe mai mult

produs, oferă și mai mult produs pe buze. Pensulele din păr sintetic sunt potrivite doar pentru produsele cremoase, pentru ruj. Este important să aplicăm iluminatorul ca un contur, pe conturul natural al buzei. Aplicăm iluminator, deoarece, în general, fardurile strălucitoare reflectă lumina și tot ce reflectă lumina oferă și volum, iar în combinație cu un gloss este minunat”, a mai adăugat ea.

Care sunt următoarele două variante pentru conturarea buzelor

Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont[Sursa foto: Freepik]

Atunci când vine vorba despre a doua variantă, buzele trebuie neutralizate pentru că buzele au un pigment diferit, iar în momentul în care femeile își doresc o rectificare, culoarea trebuie neutralizată. Următorul pas este simplu și trebuie doar să pudrați conturul buzelor.

„A doua variantă pentru conturarea buzelor. Buzele trebuie neutralizate pentru că noi avem un pigment al buzelor și atunci când dorim să rectificăm o formă ar trebui să neutralizăm culoarea.

După care, este foarte important să pudrăm conturul buzei, deoarece și creionul va fi mai rezistent. Secretul este, în loc de creion, se aplică fard, este și mai rapid. Secretul este să folosim un creion care este mai închis decât culoarea buzelor noastre, ca să nu se vadă conturul natural”, a mai spus aceasta.

Ultima variantă este foarte simplă și ușor de făcut pentru oricine. Trebuie să formați un unghi de 45 de grade, sau un x, după care este important să reveniți de la colțul extern spre vârf, deoarece dacă veți începe invers, buzele se vor

micșora și se va crea efectul advers.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un sfat bun este să lucrați cu partea plată, nu doar cu vârful, iar la sfârșit se adaugă fond de ten sau anticearcăn pe centrul buzei pentru un volum mai mare.

„Ultima variantă este creionul. Este foarte important să formăm un unghi, de 45 de grade, sau un X, după care este important să venim de la colțul extern spre vârf, deoarece dacă începem invers vom micșora buzele, în loc să le dăm volum. E bine să lucrăm cu partea plată, nu doar cu vârful. Se aplică ruj clasic și puțin fond de ten sau anticearcăn pe centrul buzei.”, a mai declarat Paulina Buldumea, în cadrul aceleiași emisiuni televizate. 

Cum realizezi buze voluminoase din machiaj.
Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont[Sursa foto: Pexels]

Citește și: Cum să fii „beauty” în 2023. Tehnici de machiaj, stiluri vestimentare, culori și tunsori la modă



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Trecerea de la machiajul de zi la cel de seara! Ce tehnici folosim?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies