Cum recunosti ca este alcoolic? Cinci semne care il dau de gol

Cum recunosti ca este alcoolic? Cinci semne care il dau de gol
Cum recunosti ca este alcoolic? Cinci semne care il dau de gol

Esti la prima intalnire cu el si de acolo clar iti vei face o opinie. Uneori cateva ore petrecute impreuna nu iti dezvaluie daca are probleme cu alcoolul sau nu.

Cu toate acestea exista cateva semne care il dau de gol si de unde tu poti vedea usor ca barbatul care se afla in fata ta are serioase probleme cu alcoolul.

1. Prefera sa bea in loc sa manance

Alcoolicii deseori inlocuiesc mesele cu bautura, isi pierd interesul complet pentru mancare sau se folosesc de ora mesei drept scuza pentru a mai bea.

2.

Chiar si cand exagereaza cu bautura, se trezesc fara sa fie mahmuri

Consumul de alcool in mod regulat pe perioade lungi de timp dezvolta o dependenta a corpului de alcool. Alcoolicii adaptati social pot consuma cantitati mari de alcool fara efectul de mahmureala pe care l-ar avea un bautor ocazional.

3. Daca nu beau se simt iritati, nervosi sau nu se simt in largul lor


Daca un alcoolic este fortat sa se abtina de la bautura, corpul va reactiona negativ, fiind dependent de efectele sedative ale alcoolului.
Intreruperea brusca poate cauza anxietate, stari de nervozitate, transpiratie, accelerarea ritmului cardiac si chiar crize.

4. Comportamentul lor se schimba radical cand sunt sub influenta bauturii

Alcoolicii se pot schimba dramatic atunci cand beau. De exemplu, o persoana care de obicei este politicoasa poate deveni agresiva sau poate lua decizii impulsive.

5. Nu se pot opri la doua pahare

Un alcoolic nu se poate opri si poate termina chiar si bauturile celorlalti.
Nu va ramane niciodata bautura pe masa si va exista intotdeauna un motiv bun pentru “inca un rand.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies