Cum reușește Adda să scoată anumite cuvinte urâte din vocabularul fiului ei? Cu ce expresii s-a confruntat ea până acum? “Nu l-a mai folosit niciodată.”

Cum reușește Adda să scoată anumite cuvinte urâte din vocabularul fiului ei? Cu ce expresii s-a confruntat ea până acum? “Nu l-a mai folosit niciodată.”
Cum reușește Adda să scoată anumite cuvinte urâte din vocabularul fiului ei? Cu ce expresii s-a confruntat ea până acum? “Nu l-a mai folosit niciodată.”

Adda a vorbit despre viața de familie și cum a reușit să îi scoată anumite cuvinte din vocabular fiului ei.

Adda, cunoscuta și îndrăgită artistă, se împarte de fiecare dată între viața profesională și de familie, iar în ultimii ani aceasta s-a confruntat și cu probleme de sănătate bine știute publicului. Chiar dacă este mereu în lumina reflectoarelor, nu neglijează niciodată soțul și copilul, astfel că petrece timp alături de ei de fiecare dată când este liberă.

Cum reușește Adda să îi scoată fiului ei anumite cuvinte urâte din vocabular

Citește și: Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

Adda și fiul ei
Adda și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Adda, dependentă de un regim alimentar strict! Cum a ajutat-o familia să treacă peste perioadele dificile din viața sa: „Eu am noroc de o familie atipică, care face foarte mult mișto de mine.”

Invitată în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, Adda a vorbit despre perioada copilăriei fiului ei, care, trebuie să recunoaștem, pentru fiecare părinte este mai mult sau mai puțin dificilă, deoarece sunt anii în care aceștia învață și preia comportamente și cuvinte din jur. Artista a povestit inclusiv despre expresiile pe care le-a auzit de multe ori la fiul ei sau cuvinte despre care nici măcar nu știe ce înseamnă sau abia le pronunța, dar care au fost învățate la școală, cu grupul de prieteni sau la fotbal.

Aceasta a mărturisit și ceea ce a făcut încă de la început pentru a face să nu le mai folosească. Nu are niciodată reacție pentru a-i atrage lui atenția, se face că nu aude ceea ce spune, iar foarte multe expresii urâte pe care le-a folosit, nu le-a mai repetat de atunci, văzând că nu stârnește reacții.  “Mie mi-a zis Alex într-o zi, acum câteva luni: “Noi nu ne tragem de șireturi.”
I-am zis: “gândește-te că eu uneori te leg la șireturi.” Vine cu niște lucruri de la școală, de afară sau de la fotbal, cu niște expresii uneori de rămâi… “Dar cine ești tu să-mi spui mie ce să fac?” “Netrebnico” mi-a zis odată, care noi nu folosim cuvântul în casă. De la școală. Abia îl pronunță, dar nu știe ce înseamnă. Mi-am dat seama, din momentul în care era mai mic, am făcut treaba asta, zicea o înjurătură sau că a mai auzit pe la noi, nu am avut nicio reacție.
Pentru că dacă tu faci o reacție, el o repetă ca să te mai vadă. Nimic, nicio reacție, a trecut pe lângă mine cuvânt și nu l-a mai folosit niciodată.”
, a povestit Adda.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Adda și Cătălin
Adda și Cătălin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adda, obsedată de curățenie! Artista are în șifonier totul pus pe culori! „Am 6 aspiratoare în casă! Nu pot să intru în uscătorie și să văd acolo verde cu gri.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies