Cum reușește Andreea Bălan să ascundă urmele operațiilor care i-au salvat viața

Cum reușește Andreea Bălan să ascundă urmele operațiilor care i-au salvat viața
Cum reușește Andreea Bălan să ascundă urmele operațiilor care i-au salvat viața

Andreea Bălan a trecut, în urmă nu puțin timp, printr-o adevărată cumpănă, artista fiind la un pas să moară pe masa de operație, în timp ce năștea cel de-al doilea copil al ei și al lui George Burcea, partenerul ei de viață.

Operată de trei ori, Andreea Bălan face tot ce îi stă în putință să ascundă urmele suferințelor prin care a trecut, motiv pentru care apelează la o serie de trucuri cât se poate de inspirate.

Citeste si: Iulia Albu, mesaj nou pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis de această dată

Citeste si: DEZVĂLUIREA ȘOCANTĂ a unei cântărețe de la noi: „Am fost agresată. S-a întâmplat în showbiz”

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase la o lună după ce a născut: „Nu pot să fac nimic...”

Mai exact, cu o siluetă demnă de invidiat și de un model, mai ales că Andreea Bălan a depășit deja 30 de ani și are și două nașteri la activ, artista a reînceput să se lase fotografiată în ipostaze care îi pun formele în evidență.

Și, chiar dacă (încă) nu se expune în costum de baie, Andreea Bălan pozează în fața partenerului ei de viață, George Burcea, iar imaginile rezultate le pune imediat pe conturile ei de socializare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Doar că artista are grijă să mascheze fiecare urmă pe care ar mai putea să o aibă în urma suferinței pe care a îndurat-o acum două luni, când năștea.

Și, din acest motiv, are grijă să fie în pas cu ”moda” și să poarte pantaloni cu talei foarte înaltă, suficient de ridicați pentru ca, din abdomen, să se vadă doar partea de sus.

Evident, Andreeea Bălan recuperează din greu la capitolul senzualitate, având grijă să își expună, cu generozitate chiar, bustul și zâmbetul, dovedind, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Bălan a revenit cât a putut de repede pe scenă

”E bucuroasă că, deși ea a avut problemele pe care le-a avut, Clara Maria, fetița pe care a născut-o, este sănătoasă tun. Micuța nu are nicio problemă și, din secunda în care a luat-o în brațe, Andreei i-au trecut toate supărările. E încântată că micuța mănâncă bine și că totul e în regulă cu ea.

Se simte, cu adevărat, împlinită acum, cu cei doi copii pe care îi are și cu George care este foarte atent cu ea și cu micuțele”, ne-a mai spus sursa citată.

 

În altă ordine de idei, Andreea Bălan explica, acum câteva luni, pe blogul ei, că revenirea cât mai rapidă pe scenă este necesară având în vedere că are cheltuieli suficient de mari încât să nu poată renunța la meseria pe care o are pentru o perioadă mai lungă de timp, obligațiile ei financiare fiind suficient de mari, atât în familie, cât

și față de restul angajaților ei, dansatoare profesioniste și restul echipei cu care merge la concerte, motiv pentru care, în weekend, a și bifat primul concert, la Dej.

Andreea Bălan, naștere cu complicații uriașe

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite când a adus-o pe lume pe Clara Maria, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Ea a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de nașteri și doar intervenția medicilor a reușit să o aducă la viață. După o sperietură puternică și câteva zile petrecute în spital, cântăreața credea că este pe drumul cel bun. Din păcate, ea a ajuns din nou la spital după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a fost operată pentru a treia oară. Într-un vlog pe care l-a realizat pe contul său de YouTube, Andreea a vorbit despre chinurile prin care a trecut. „Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies