Cum reușește Jorge să se mențină ca la 30 de ani. Ce îi sfătuiește artistul pe cei care vor să îi știe secretul. „Ține, în primul rând, de disciplină.”

Cum reușește Jorge să se mențină ca la 30 de ani. Ce îi sfătuiește artistul pe cei care vor să îi știe secretul. „Ține, în primul rând, de disciplină.”
Cum reușește Jorge să se mențină ca la 30 de ani. Ce îi sfătuiește artistul pe cei care vor să îi știe secretul. „Ține, în primul rând, de disciplină.”

Jorge a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă, indiferent de vârsta din buletin.

Jorge, îndrăgitul artist, este mereu activ pe rețelele de socializare, iar dansatorul și prezentatorul de televiziune este de fiecare dată pe micile ecrane, acolo unde este cunoscut de întreaga țară. În mediul online reușește de fiecare dată să împartă din secretele sale, iar atunci când vine vorba de a-i ajută pe ceilalți cu diferite aspecte ce țin de viață, nu ezită să le răspundă întotdeauna.

În cadrul podcastului realizat de el, Jorge a deschis un subiect destul de discutat în online, și anume faptul că este întrebat de fiecare dată cum reușește să se mențină

în formă și să arate la fel, chiar și după ani. Acesta spune că ține foarte mult de echilibru, iar de fiecare dată are grijă la tot ceea ce mănâncă, dar și la cantitatea de lichide pe care o bea într-o zi. Merge de multe ori pe săptămână la sală și mărturisește că este vorba și despre starea de spirit.

„În ultima vreme, din ce în ce mai multă lume îmi spune că nu îmbătrânesc.

„Jorge, tu nu îmbătrânești, arăți așa cum arătai acum mulți ani”. Ține, în primul rând, de disciplină la mâncare și la sport, la somn. E foarte important să mănânci corect și când zic să bei lichide, nu mă refer la lichide, mă refer la apă. Beau foarte multă apă în fiecare zi, fac sport, merg de 4-5 ori pe săptămână la sală. Și da, e vorba de starea de spirit.”
, a spus Jorge.

Cum reușește Jorge să se mențină în formă, ca la prima tinerețe

Citește și: Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Jorge
Jorge[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am simțit prezența tatălui meu. A fost o chestie fantastică!” Jorge a povestit despre un eveniment surprinzător, la 17 ani de când și-a pierdut tatăl!

Artistul se consideră ca la 30 de ani, chiar dacă în buletin scrie că are 42. Spune că dulciurile trebuie evitate cât mai mult, la fel și alcoolul, și nu trebuie să mergi zilnic la sală pentru a avea rezultate, ci sunt suficiente și câteva ture de parc în fiecare zi.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător postat de David înainte să se arunce de la etaj- stirilekanald.ro

„În sufletul meu știu că am 30 de ani, chiar dacă pe buletin scrie 42, nu contează.

E chestia să fii atent la lucrurile pe care le faci și în mod special în bucătărie. Cât mai puține dulciuri, cât mai puțin alcool, cât mai multă mișcare și nu trebuie să alegi sau să tragi ca nebunul la sală. Sunt suficiente și două trei ture de parc. Important e să pui corpul în mișcare.”, a mai spus artistul.

Jorge
Jorge[Sursa foto: Facebook]

View this post on Instagram

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Este manager pe 13 țări în Europa de Est! Câștigă mai mulți bani decât mine.” Jorge a spus lucrurilor pe nume! Soția sa, un manager de succes! Artistul a fost acuzat că s-a căsătorit pentru bani

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

VIDEO Marian Mexicanu, despre cum a fost dat afară din casă de fosta soție. „A fost o femeie rea, a fost o femeie care nu m-a iubit.”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies