Cum reuseste Lora sa fie intr-o forma perfecta chiar daca ii plac cartofii prajiti

Cum reuseste Lora sa fie intr-o forma perfecta chiar daca ii plac cartofii prajiti
Cum reuseste Lora sa fie intr-o forma perfecta chiar daca ii plac cartofii prajiti

Lora reuseste sa ne impresioneze cu fiecare aparitie, fiind una dintre vedetele cu un fizic de invidiat pe care stie sa il scoata mereu in evidenta.

Tocmai din acest motiv, artista primeste foarte des intrebari legate de eforturile pe care le face pentru a-si mentine aceasta forma perfecta. Ce mananca? Ce sport face? Are vreun secret anume?

Hotarata sa lamusearca aceste lucruri, Lora marturiseste cu mana pe inima, ca nu are o reteta secreta stiuta doar de ea si pe care nu vrea sa o impartaseasca cu admiratorii ei. Dimpotriva, a fost foarte deschisa sa vorbeasca despre dieta si stilul ei de viata.

“Cand vine vorba de dieta mea, nu vreau sa imi impun niste reguli foarte stricte. Nu fac excese de zahar si de produsele care contin faina alba, dar evident ca mai sunt momente in care le consum. Pentru ca da, imi plac cartofii prajiti. Prefer mancarea gatita si o evit pe cea de tip fast-food. Si cam atat…”

In plus, Lora este o mare iubitoare a sportului pentru care isi face timp fiecare data.

“De mica mi-a placut sa fac sport. Cred ca pe langa un regim alimentar echilibrat este important sa facem si sport pentru ca ajuta foarte mult. In plus, sportul ne ajuta sa ne relaxam si este o metoda placuta prin care te mentii in forma.”, a completat Lora.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alimente care taie pofta de mancare! Include-le neaparat in dieta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies