Cum s-a imbracat sora Ralucai Badulescu, Ioana, la petrecerea nepotului ei!

Cum s-a imbracat sora Ralucai Badulescu, Ioana, la petrecerea nepotului ei!
Cum s-a imbracat sora Ralucai Badulescu, Ioana, la petrecerea nepotului ei!

Ioana Badulescu, Ralucai Badulescu e buna de “Bravo, ai stil!”.

Una e blonda, alta-i bruneta, nu se aseamana, dar ambele sunt nascute si crescute de aceeasi mama. Prima, Raluca Badulescu, este celebra jurata de la “Bravo, ai stil!, cea care poarta unghii lungi si imbraca tinute sofisticate. Cea de-a doua insa, Ioana, sora vedetei de la Kanal D, se tine departe de lumea mondena, este medic psiholog si femeie de cariera.

Desi sunt total diferite, la fire si la aspect, surorile Badulescu au o legatura puternica, sunt pasionate de haine si stiu sa se imbrace si sa-si asorteze tinutele.

Zilele trecute, baiatul Ralucai Badulescu a fost aniversat si sarbatorit de catre cei din familia sa. Cum era de asteptat, matusa Ioana, sora juratei de la “Bravo, ai stil!” a fost prezenta la petrecere si si-a sarbatorit nepotul cu fastul cuvenit.

Party-ul a avut loc la un restaurant de super fite din Capitala si pentru ca era vorba despre un chef restrans, in familie, care nu s-a intins pe parcursul noptii, invitatii au adoptat tinute potrivite petrecerilor de zi. 

Fostul sot al Ralucai Badulescu, Vali Punga, a optat pentru o tinuta casual, iar Ioana, matusa sarbatoritului, a imbracat o vestimentatie comoda formata din pantaloni, tricou, incaltaminte sport, o bluza lunga pana in pamant si o jacheta de culoare neagra. 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Fata Maiei Morgenstern prezinta moda! Cabiria este si o actrita foarte talentata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies