Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”

Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”
Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”

Theo Rose a făcut un filmuleț în care hazul s-a îndreptat de această dată spre ținuta pe care partenerul ei a ales-o la biserică.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu fericit împreună, iar cei doi se bucură atât de viața profesională și proiectele pe care le au în desfășurare, cât și de viața de familie pe care o trăiesc. Cei doi au devenit părinți în cursul anului trecut, iar viața lor s-a schimbat complet, artista fiind din ce în ce mai fericită și împlinită. Atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor, cei doi desfășoară activități împreună, prin care se relaxează și prin care ajung să se bucure mai mult unul de celălalt.

Cum s-a îmbrăcat Theo Rose și Anghel Damian când au mers la biserică

Citește și: Ce și-a cumpărat Theo Rose din primii bani câștigați dintr-un premiu. “Când luai 2000 de lei, erau o grămadă de bani.”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi? „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Artista împarte de fiecare dată momente din viața profesională și personală pe rețelele de socializare, însă când vine vorba de picanteriile dintre ea și Anghel Damian, acestea sunt un deliciu de fiecare dată, mai ales că tânăra este cunoscută pentru simțul umorului pe care îl are și pentru faptul că reușește de fiecare dată să

aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care o ascultă. Theo Rose s-a pregătit în zi de sărbătoare să meargă la biserică alături de partenerul ei de viață, iar aceasta și-a prezentat ținuta pe rețelele de socializare. A ales să poarte o rochie lungă, din care nimic să nu fie văzut. În momentul în care viitorul ei soț a venit după ea pentru a merge la biserică, a rămas uimită de modul în care acesta ales să se îmbrace, spunând că la ea la țară nici nu ar fi fost primit cu asemenea încălțăminte în picioare. 

„M-am trezit de dimineață și am plecat la biserică și m-am îmbrăcat ca o fetiță serioasă, cu o rochie. Mi-a dat mesaj și a zis că vine după mine. Ia uitați-vă, cu „lătrăii” ăia în picioare a venit la biserică. La mine la țară nici nu te primea. Era tataie la ușă care zicea: „stai așa, unde te duci cu nesimțiții ăia în picioare?”,

a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

De ce își dorește Theo Rose ca fiul ei să urmeze o școală în mediul rural. Ce alegere va face, până la urmă, pentru Sasha?. „Eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies