Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul
Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

Tarık Emir Tekin, alias Taro, pe care presă turcă îl aseamănă "băieților răi" ai cinematografiei mondiale precum Johnny Depp, Sam Rockwell sau James Dean, este un actor tânăr, talentat, versatil.

Este singurul fiu al celebrei actrițe Şevval Sam și al fostului fotbalist de la Beşiktaş, Metin Tekin.

A înțeles din copilărie că succesul fără muncă este efemer. Pentru rolul Selçuk s-a pregătit intens și a recurs la o abordare inedită în procesul de creare a personajului.

"În timp ce descriam unele dintre caracteristicile lui Selçuk, am descoperit diverse modele comportamentale. M-am gândit că aș putea consulta un expert, având implicații în psihologie și neștiind cum ar putea fi definite, ca el să-mi ofere o <foaie de parcurs>.

Ceea ce am învățat m-a ajutat să înțeleg mai bine tulburările de comportament ale lui Selçuk. Fiecare scenă pe care o joc are provocări diferite.(...) Ca actor, trebuie să-l înțeleg mai întâi pe Selçuk. Și pentru ca eu să înțeleg, trebuie să nu-l judec",  a declarat tânărul actor presei din Turcia.

În căutarea propriei identități artistice

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

              A plecat la studii departe de casă, în Anglia, la doar 15 ani, ceea ce i-a întărit încrederea în sine și i-a deschis noi orizonturi în carieră, departe de celebritatea părinților săi. A luat, însă, cu el valori precum iubirea, compasiunea și empatia insuflate de părinții săi.

Crescut în acordurile muzicii, Tarık Emir Tekin a învățat de mic să cânte la pian și la chitară. Muzica este cea care îl ajută să creeze personajele, să le identifice "ritmul interior".

De altfel, pentru tânărul actor  "actoria este ca terapia(...), un instrument excelent pentru autocunoaștere”.

              Iubește sporturile extreme, a jucat timp de 5 ani hochei pe gheață și este pasionat de artele marțiale. Chipesul actor are, însă, și o pasiune mai puțin obișnuită. 

"Gătitul este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult în viață! Majoritatea banilor mei merg pe electrocasnice pentru bucătăria mea", spune Tarık.

Țarık Emir Tekin, un actor complex și complet, intră în casele telespectatorilor, în fiecare seară de vineri și sâmbătă, cu personajul Selçuk, din serialul "Infidelul", începând cu ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: armanayse



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies