Cum s-a transformat Jesse Eisenberg in Mike Howell din filmul „American Ultra: Agent Descoperit”

Cum s-a transformat Jesse Eisenberg in Mike Howell din filmul „American Ultra: Agent Descoperit”
Cum s-a transformat Jesse Eisenberg in Mike Howell din filmul „American Ultra: Agent Descoperit”

Filmul „American Ultra: Agent Descoperit” aduce in prim plan povestea fascinanta a lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, care este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare.

Liman, West Virginia, este orasul natal, fictiv, al lui Mike Howell (Jesse Eisenberg) si al lui Phoebe Larson (Kristen Stewart), in filmul American Ultra. „Liman este cat se poate de izolat", spune Anthony Bregman, producatorul filmului. "Nu este chiar orasul in care ti-ai dori sa traiesti – este genul de oras in care ramai blocat. Am filmat pana la urma chiar langa New Orleans”.

Scenograful Richard Bridgland a transformat Louisiana rurala intr-un oras mic din West Virginia folosind o paleta de rosu si alte culori calde, primitoare, in contrast cu tonurile reci ale sediului CIA. 

„Gasirea unor locatii in New Orleans care sa se potriveasca cu zona industriala din West Virginia a fost o provocare. Alegerile au fost foarte limitate”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat realizatorii filmului a fost sa creeze actiunea exploziva asa cum si-au dorit-o regizorul si scenaristul: „Ne-am autodepasit pentru a realiza aceasta poveste intr-un timp atat de scurt, 43 de zile de filmare.

S-a simtit ca si cum am filmat cate o scena de actiune in fiecare zi”, spune Anthony Bregman, producatorul filmului.

Renumitul coordonator de cascadorii Robert Alonzo a scos ce este mai bun din fiecare actor. „Scopul pe care si l-a propus cu American Ultra: Agent Descoperit este de neegalat”, spune David Alpert, producatorul filmului. „Am ciocnit masini si le-am dat foc.  S-au intamplat multe lucruri traznite”.

Singura directiva pe care Regizorul Nima Nourizadeh i-a dat-o lui Alonzo a fost ca acesta sa se asigure ca publicul va crede ca Eisenberg este capabil sa faca fata actiunii.  „Nu am vrut niciun fel de kung fu sau lovituri nebunesti”, a spus regizorul. „Mike ar putea fi un erou de actiune unic in lume pentru ca nu foloseste niciun fel de arma” continua acesta. „El nu poarta arme sau cutite.

Cand le foloseste o face ca urmare a dezarmarii cuiva care l-a atacat”. Sub tutela lui Alonzo, Eisenberg apare ca un erou putin probabil, dupa cum spune Bregman. "Sa privesc transformarea lui Jesse dintr-un tip “fumat” intr-un luptator profesionist, a fost uimitoare”.

Insusi Eisenberg a ramas surprins de ceea ce a fost capabil sa realizeze cu personajul sau din „American Ultra: Agent Descoperit”.

„Alonzo ne-a instruit astfel incat sa putem face tot ceea ce personajele noastre pot face”, declara actorul.  „In primele zile de repetitii, am invatat miscari pe care stiam ca nu le vom face in film, ceea ce a fost un pic frustrant. Abia in a doua saptamana am realizat ca acest lucru ne-a permis sa ne miscam mult mai repede”.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies