Cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu la premiera filmului Octav!

Cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu la premiera filmului Octav!
Cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu la premiera filmului Octav!

Filmul Octav, cu Marcel Iures si Victor Rebengiuc in rolurile principale, a avut, ieri seara, premiera de gala.

Considerat cel mai asteptat eveniment cinematografic al anului, premiera filmului Octav a reusit sa umple Sala Palatului pana la refuz, peste 4000 de persoane participand la marea premiera.

Cum era de asteptat la un eveniment de asemenea calibru, in seara galei, artistii, personalitatile invitate si vedetele prezente au ales sa imbrace tinute alese, demne de lansarile de film de la Hollywood.

Pe covorul rosu al premierei de la Sala Palatului au sosit pe rand: Ana Ularu, Andreea Esca, Catalin Botezatu, Ela Craciun, Dana Razboiu, Giulia Nahmany, Lora, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Abrudan, Mirela

Popa, Carmen Negoita, Albertina Ionescu, Andreea Perju, Oana Sarbu, Serban Copot,, Sabina Iosub, Oana Roman, Patrizia Paglieri, Gianluca Mech, Ellie White si Andrei Aradits.

Dana Rogoz, actrita care are un rol secundar in filmul Octav a purtat in seara galei o rochita neagra, stransa in talie si cu tiv orange, o tinuta care a prins-o de minune.

Actrita Andreea Perju si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata cu o rochie alba, cu bretele si o crapatura ampla pe un picior.

Patrizia Paglieri a bifat una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale serii. Celebrul Master Chef a ales o tinuta all black. Imbracata in rochita sa scurta, cu paiete, Patrizia Paglieri a stralucit la bratul partenerul ei, nutritionistul Gianluca Mech.

Extrem de interesanta a fost si aparitia lui Carmen Bruma, in aleasa pe covorul rosu, dar si cea a Giuliei Nahmany.

Actrita Oana Sarbu a ales o vestimentatie neagra, nu foarte eleganta, dar potrivita pentru o seara petrecuta la cinema.

Marcel Iures, protagonistul filmului Octav s-a prezentat in fata celor 4000 de spectatori purtand costum si camasa alba, fara cravata sau papion, asta in timp ce, regizorul Serge Ioan Celebidachi si sotia sa, Adela Vrinceanu Celebidachi, producatorul filmului, au fost de departe cel mai elegant cuplu al serii. 

Vezi TOATE imaginile in GALERIA FOTO.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies