Cum s-au răzbunat fostele iubite ale lui Cristi Pulhac pe soția Faimosului de la Exatlon! Raluca e revoltată: „Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”

Cum s-au răzbunat fostele iubite ale lui Cristi Pulhac pe soția Faimosului de la Exatlon! Raluca e revoltată: „Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”
Cum s-au răzbunat fostele iubite ale lui Cristi Pulhac pe soția Faimosului de la Exatlon! Raluca e revoltată: „Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”

Fostele iubite ale lui Cristi Pulhac s-au răzbunat pe Raluca, partenera de viață a fostului fotbalist.

 

Fostele iubite ale lui Cristi Pulhac  i-au făcut mari probleme Ralucăi, soția Faimosului de la Exatlon. Cei doi au fost invitați la emisiune online, Pro Sport Live, și au dat mai multe detalii despre începuturile relației lor.( vezi cele mai sexy fotografii cu soția lui Pulhac)

Citeste si: Fosti concurenti „Exatlon” i-au facut fericiti pe copiii de la centrul de plasament Casa Iosif din Bucuresti

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

„Prima dată, ne-am văzut la o masă, cu mai mulți prieteni comuni, dar doar am făcut cunoștință. După vreo trei luni, ne-am întâlnit întâmplător pe un bulevard din București. El m-a recunoscut, m-a salutat, eu căutam loc de parcare și nu găseam, iar el tocmai ce voia să plece și mi-a spus să pun mașina pe locul lui”, a dezvăluit Raluca.

Fostele iubite ale lui Cristi Pulhac s-au răzbunat pe soția lui: "M-am trezit cu cauciucurile tăiate la mașină" 

„Bine, dacă nu-mi plăcea de tine, nu îți lăsam locul”,  a completat Cristi Pulhac. Soția fostului dinamovist a continuat povestea:  „După, el a vrut să mai vorbim, să îi dau numărul de telefon, eu nu am vrut. El tot a insistat”.

Bine, cert e că am insistat vreo opt luni”,  a confirmat Pulhac. „I-am dat numărul din bun simț, dar după nu am mai răspuns la telefon”, a mai spus Raluca amuzată.

Cristi Pulhac a ținut să justifice:  „Nu îmi răspundea și pentru că de vreo patru ori pe săptămână eram pe tabloide”.  Raluca a confimat:  „Nu îmi trebuia mie nebunie pe cap”.

Apoi, ea a mai dezvăluit: „Fostele lui iubite ne-au făcut multe. Nu eram neapărat geloasă, dar o parte din ele s-au și răzbunat. M-am trezit cu cauciucurile tăiate la mașină, cu mașina de trei ori zgâriată. Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies