Cum sa ai grija de sanatatea ta in functie de zodie!

Cum sa ai grija de sanatatea ta in functie de zodie!
Cum sa ai grija de sanatatea ta in functie de zodie!

Anumite obiceiuri te pot ajuta sa-ti mentii starea de bine. Iata ce sa faci ca sa-ti mentii sanatatea in functie de zodia sub care te-ai nascut.

Berbec- Ca sa scapi de stres si anxietate, te poti relaxa citind o carte buna sau uitandu-te la cate un film din cand in cand.

Taur- Cea mai buna solutie pentru a-ti mentine sanatatea este sa faci sex. Pe langa faptul ca te mentine in forma, sexul te scapa de stres si de emotiile negative.

Gemeni- Chiar daca esti foarte ocupat, trebuie sa-ti faci timp si pentru sport.

Numai asa vei tine la distanta problemele de sanatate.

Rac- Din cauza ca esti o fire foarte sensibila si acumulezi mult stres, cel mai bine este sa-ti exprimi emotiile prin arta. In ceea ce priveste dieta, renunta la alimentele care contin mult zahar.

Leu
- Cu toate ca esti o fire energica, ti se intampla adesea sa te confrunti cu diverse probleme de sanatate.
Pentru a le tine la distanta, fa miscare si orienteaza-te catre activitati artistice. Astfel iti vei mentine si sanatatea psihica.

Fecioara- Ca sa te eliberezi de tensiune si de stres trebuie sa gasesti diverse metode de relaxare- asculta muzica, fa yoga sau alearga in parc.

Balanta- Pentru a preveni problemele de sanatate, incearca sa faci cat mai multa miscare, de preferat ciclism, sa-ti gasesti activitati creative si sa te relaxezi facand sex.


Scorpion
- Evita excesele de alcool si tutun, altfel vei avea diverse probleme de sanatate. Pentru eliminarea tensiunilor nervoase, sexul este cea mai buna modalitate care te poate ajuta in mod eficient.

Sagetator
- Cel mai bine iti face sportul in aer liber, asadar fa-ti timp pentru miscare. In plus, fiindca esti predispusa la probleme cu dintii si oasele, ai nevoie de o igiena orala riguroasa si de o dieta potrivita.


Capricorn
- Nu prea iti place sa faci miscare, insa un plan de fitness te-ar ajuta extrem de mult. In ceea ce priveste sanatatea psihica, incearca sa nu mai pui totul la suflet.

Varsator
- Ca sa nu te pierzi in detalii, incearca sa-ti faci un program pe care sa-l respecti zi de zi. In ceea ce priveste sanatatea fizica, evita sa bei cafea si alcool sau sa tii diete drastice.


Pesti- Ti se intampla adesea ai dispozitii proaste si sa te confrunti cu nervozitatea inexplicabila. De aceea, e bine sa gasesti modalitati de relaxare si sa nu mananci mult si rar, ci putin si des.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies