Cum sa ai grija de tine in sezonul rece. Avem cele mai bune ponturi

Cum sa ai grija de tine in sezonul rece
Cum sa ai grija de tine in sezonul rece

Ne bucuram in continuare de vreme calda, desi intram in decembrie.

Cum sa ai grija de tine in sezonul rece. Avem cele mai bune ponturi. Ne bucuram in continuare de vreme calda, desi intram in decembrie. Putem sa ne plimbam in aer liber, sa ne bucuram de natura si sa admiram coloritul fantastic al copacilor in parcuri. Totusi, diferentele mari de temperatura iti pot afecta sanatatea, daca nu ai grija de tine corespunzator. De la temperaturi pe minus noaptea, la temperaturi de 15 grade pe timp de zi, un singur moment de neatentie este suficient cat sa prinzi o raceala sau, si mai rau, o gripa care sa te puna la pat

cateva zile. Avem insa cateva sfaturi pentru tine despre cum sa te bucuri de toamna in conditii de siguranta:

Cum sa ai grija de tine in sezonul rece
Cum sa ai grija de tine in sezonul rece[Sursa foto: PixaBay]

Cum sa te bucuri de toamna cat mai mult

Ar trebui sa incepi, evident, cu haine mai groase. Nu te lasa pacalita de soarele cu dinti si ia dupa tine in geanta ori in masina un fes si un fular, care sa iti tina de cald atunci cand simti nevoia.

Exista atat de multe optiuni in materie de moda, incat sigur gasesti niste accesorii care sa fie in ton cu restul tinutei tale sau machiajul de toamna. O sa te simti calduroasa si in siguranta si vei arata si bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Incearca o cura de vitamine, pentru sanatatea organismului tau

Toamna ne aduce multe gustari din categoria fructelor si legumelor de sezon, pe care ar trebui sa le incluzi in alimentatia ta. Poti insa sa suplimentezi si cu o cura de vitamin pentru o perioada de 10 zile sau, daca simti nevoia, chiar si o luna. Vei avea astfel parte de cat mai multa energie si te vei bucura din plin de fiecare zi si vei putea face fata noilor provocari.

Cum sa ai grija de tine in sezonul rece
Cum sa ai grija de tine in sezonul rece[Sursa foto: PixaBay]

Rasfata-te cu ceaiuri delicioase pentru imunitate

In sezonul rece poti oricand sa iti prepare seara un ceai delicios, din categoria celor care iti plac tie la gust. Varietatea este atat de mare, incat nu ai cum sa dai gres. De la clasicele ceaiuri de fructe, ori la cele de relaxare precum musetel si levantica, pana la cele aromate cu diverse condimente sau cele exotice, vei putea intotdeauna sa transformi o seara normal intr-una care sa te relaxeze perfect.

Daca iti doresti sa iti cresti imunitatea, ca sa te pregatesti pentru iarna, poti opta inclusiv pentru un ceai de echinaceea. Indiferent de optiunea ta, este o modalitate sanatoasa si benefica organismului tau, dar si de relaxare in acelasi timp.

Citește și: Tipuri de geci de care orice femeie are nevoie în garderoba sa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies