Cum să ai silueta perfectă în orice colț al lumii

Cum să ai silueta perfectă în orice colț al lumii

Cum să ai silueta perfectă în orice colț al lumii

Faptul că a venit toamna nu trebuie să te împiedice să-ți pui în valoare corpul, cu ținutele care te pot face să te simți ca o zeiță.

Mai ales că, datorită acelei invenții minunate numite avion, poți călători de-a lungul întregului an, în diverse colțuri ale lumii unde este cald și unde îți poți etala garderoba care te pune cel mai bine în valoare.  

Fără să fi nevoită să te înfofolești în haine groase până la pământ, fără mănuși și căciuli de blană, și fără nas ori picioare înghețate.

Și, pentru că ești femeie, iar femeile sunt foarte pricepute la a visa, lasă-ți creativitatea să zboare și imaginează-te acum, în cele mai luxoase și mai frumoase locuri de pe planetă, îmbrăcată cu cele mai fine materiale care te mângâie și te învăluie ca brațele unui bărbat atent și tandru.

Călătorește în Bali și relaxează-te pe plajele cu cel mai fin nisip

Desfată-ți trupul la prima oră a dimineții cu cele mai proaspete și mai gustoase fructe. Acestea îți vor da energie, pielea ta va fi hrănită natural, iar tu vei deborda de voie bună.

Plimbă-ți tălpile prin nisipul fin și simte-l cum îți destinde toate tensiunile interioare, pregătindu-te pentru o plimbare cu barca sau pentru o partidă de înot alături de prietenii tăi. Vezi cu ochii minții cum silueta ta va fi perfectă cu ținutele pe care ți le-ai ales cu grijă pentru această călătorie.

Dubaiul te așteaptă. Cucerește-l acum!

E seară și ești invitată la o petrecere pe un iaht. Ești liniștită și încrezătoare pentru că în bagaj ai pregătit cele mai elegante ținute pentru astfel de evenimente.

Alegi un superb body de damă, perfect asortat cu părul și cu ochii tăi. Cobori treptele hotelului și te îndrepți către limuzina care te va duce la petrecere.Deja știi ce efect de senzație vei produce, în timp ce vei dansa ori când vei sta la povești pe marginea piscinei de la etaj. 

Simți că ești zeiță și că toată lumea este la picioarele tale. Și pe bună dreptate.

Milano a pregătit covorul roșu și pentru tine

Ai aterizat la Milano pentru săptămâna modei. Evenimente, prezentări, petreceri… Dar tu, ai în geamantanul tău, o serie de ținute care te vor scoate în evidență, făcându-te să te simți specială și demnă de covorul roșu.

Și, fără să te simți intimidată de marii creatori de modă, vei participa elegantă și relaxată alături de prietenele tale la diverse evenimente. Pentru că, porți haine create în Romania de Nikto Brand, din materiale italiene de înaltă calitate.

Bucură-te de Los Angeles, de filme și de actori

În orașul îngerilor cu siguranță te poți întâlni pe stradă sau la diverse evenimente cu actori celebri ori cu cântărețe divine, pe care până atunci i-ai văzut doar la TV sau pe internet. 

Și te vei putea simți în largul tău pentru că, și aceștia sunt oameni ca tine, nu sunt extratereștrii, dar mai este un element în plus, care îți dă un confort sporit: faptul că, hainele pe care le porți îți pun excelent silueta în evidență și te fac să ai încredere în tine ca femeie.

Așadar, oriunde călătorești în lume, amintește-ți să combini imaginația cu cele mai bune ținute care te pot pune în valoare. De asemenea eleganța, bunul gust și calitatea hainelor pe care le vei purta, vor fi ingredientele indispensabile pentru o călătorie reușită.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies