Cum sa ai un bronz perfect intr-o singura zi de plaja! Trucuri care te ajuta sa te bronzezi mai repede

Cum sa ai un bronz perfect intr-o singura zi de plaja! Trucuri care te ajuta sa te bronzezi mai repede
Cum sa ai un bronz perfect intr-o singura zi de plaja! Trucuri care te ajuta sa te bronzezi mai repede

Vremea capricioasa din aceasta vara are efecte si asupra timpului pe care il putem petrece la plaja. Asta pentru ca, fie la malul marii, fie la piscina, au fost putine zile in care soarele sa ne ajute sa obtinem bronzul pe care, unele, ni-l dorim atat de mult.

Ei bine, exista cateva trucuri care te pot ajuta sa ai un bronz frumos chiar cu putine ore petrecute la plaja, fara a face excese.

Unul dintre trucuri pentru a te bronza mai repede este folosirea uleiurilor de bronzat, care se gasesc in farmacie de la mai multe firme, dar si al clasicului ulei de masline. Specialistii sustin ca e adevarat ca acest ulei ajuta la un bronz perfect, pentru ca acesta este plin de acizi grasi sanatosi si, in plus, are un continut mineral care hidrateaza pielea. Mai mult, acest ulei se spune ca atrage caldura soarelui mai mult ca alte produse asa ca vei capata un bronz frumos si uniform intr-un timp mai scurt.

Un alt truc pentru un bronz rapid si uniform este statul la plaja “inteligent”. Unghiul direct al razelor de soare este important, asa ca trebuie sa te intorci dupa soare la fiecare ora.

Si alimentatia te ajuta sa te bronzezi mai repede. Nutritionistii spun ca betacarotenul ajuta organismul sa se apere impotriva radicalilor liberi. Iar in perioada verii este bine sa se consume cat mai multe alimente bogate in betacaroten.

Toata lumea stie ca morcovii au o cantitate mare din aceasta substanta, dar sunt si alte legume si fructe care au betacaroten: cartofii dulci, caisele, pepenele galben, papaya, mango, rosii, ardeii grasi portocalii sau galbeni, spanac si varza kale.

Persoanele care merg frecvent la piscina stiu ca daca stau pe o saltea pe apa, se vor bronza mai repede. Si este adevarat pentru ca apa atrage razele soarelui, dar atentie, unoeri poate fi chiar prea mult!

Chiar daca iti doresti foarte tare sa ai un bronz perfect si o piele aramie doar dupa cateva ore de stat la plaja, trebuie sa faci totul cu moderatie. Expunerea excesiva la soare poate provoca arsuri, iar bronzul este pierdut!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Mihaela Dorobantu, vacanţă în 6 ţări în doar câteva zile

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies