Cum sa ai un corp de vis fara sa mergi la sala si fara diete. 4 metode secrete

Cum sa ai un corp de vis fara sa mergi la sala si fara diete. 4 metode secrete
Cum sa ai un corp de vis fara sa mergi la sala si fara diete. 4 metode secrete

Sa fim seriosi - putine sunt femeile pe deplin multumite cu felul in care arata. Aproape in fiecare zi ne comparam cu alte reprezentante ale sexului frumos pe care le zarim pe strada ori prin reviste si ajungem sa credem ca trupurile noastre nu au nicidecum dimensiunile necesare pentru a fi frumoase.

Pe de alta parte, insa, cele mai multe dintre noi nu avem timp sa mergem in fiecare zi la sala de sport sau sa avem o alimentatie sanatoasă, cu putini carbohidrati si plina de nutrienti. In acest context, ne vin in ajutor cele patru sfaturi de mai jos, usor de urmat.

1. Ia pauze dese la birou

    Stai cel putin opt ore pe scaun, in fata unui calculator, la serviciu? Nu-i nimic.

    Cu toate ca acest obicei ne poate distruge sanatatea provocandu-ne probleme cu circulatia, dureri de spate si celulita, poti ajunge sa fii mai in forma daca faci un gest simplu: ia-ti o pauza scurta dupa fiecare ora de munca. In acest timp nu trebuie nicidecum sa ramai la birou si sa te relaxezi butonand Facebook-ul sau citind diverse site-uri pe Internet. Este obligatoriu sa te ridici de pe scaun si, daca locul o permite, sa faci o mica plimbare pe scari sau in jurul cladirii in care lucrezi.

    2. Distreaza-te dupa program

    Nu spune nimeni ca trebuie sa mergi la jogging sau la fitness dupa serviciu daca esti extenuata, insa putina miscare tot ar fi bine sa faci. Daca te gandesti cu groaza la sala, inseamna ca exercitiile pe care le-ai face acolo ti-ar provoca mai degraba o stare de disconfort decat una de multumire si energie. Prin urmare, secretul, in cazul tau, este sa nu simti ca depui efort, mai ales dupa o zi grea de munca.

    Astfel, ideal ar fi sa faci miscare in timp ce te si distrezi.

    Adrenalina produsa astfel are un efect imediat asupra organismului, oferindu-ti o stare de euforie fara sa-ti accelereze tensiunea. Ulterior, te vei simti mai relaxata si nu vei mai acorda o atentie exagerata problemelor care pana atunci te copleseau.  Sfatul cel mai bun ca sa slabesti fara sa-ti dai seama este sa mergi cu prietenii într-un loc ca acesta unde sigur te vei simti excelent si, in acelasi timp, vei face suficienta miscare cat sa capeti o satisfacatoare febra musculara.

    Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

    3. Mergi pe jos pana la serviciu

    Tine minte: dietele drastice si sportul zilnic nu sunt intotdeauna garantia unei siluete de vis sau a unui organism sanatos. Dimpotriva, daca regimul tau alimentar este prea drastic sau daca nu se potriveste deloc cu metabolismul tau, iti poate face mai mult rau decat bine pe termen lung, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic.

    La fel se intampla si in cazul sportului in exces, in ciuda tuturor pozelor din salile de fitness, publicate pe Facebook sau Instagram, care te fac sa crezi ca aceasta este singura metoda de slabire rapida. In acest fel, nu ajungi decat la epuizare, nicidecum la un corp tonificat si sanatos.

    O solutie mai simpla este sa mergi pe jos spre si de la serviciu in fiecare zi in care vremea ti-o permite.

    Daca totusi vrei sa te duci si la sala, poti folosi metoda mersului pe jos ca antrenament inainte de a incepe programul de fitness, mai ales daca pana acum ai fost sedentara si deloc obisnuita cu exercitiile grele.

    Totodata, specialistii spun ca mersul pe jos ne poate ajuta sa scapam de depresie, sa reglam nivelul tensiunii arteriale si sa imbunatatim sanatatea inimii.

    4.

    Practica regulat un sport care-ti place

    Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

    Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

    Te simti bine cand inoti, cand joci tenis, cand dansezi sau cand te plimbi cu bicicleta? Atunci ai gasit solutia pentru a avea un corp de vis cu efort minim. Practica cel putin o data pe saptamana unul dintre aceste sporturi. Vei vedea ca te vei simti bine si, totodata, vei scapa atat de kilogramele in plus, cat si de celulita sau de aspectul de piele lasata.

    Un studiu al oamenilor de stiinta, reluat in diverse forme de-a lungul anilor a aratat ca cel putin trei ore de sport pe saptamana incetinesc deteriorarea celulelor si ne feresc de aparitia bolilor cardiovasculare.

    Nu uita! Pentru a fi sanatoasa si a avea, in acelasi timp, o silueta perfecta nu trebuie sa-ti chinui corpul privandu-l de mancare sau de odihna. Este foarte important sa ai un regim alimentar echilibrat, sa dormi indeajuns, sa te hidratezi si sa te relaxezi in fiecare zi.

    Foto: Shutterstock

     



    Citește și:

    Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

    Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

    IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

    Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

    Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

    Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

    „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

    „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


    Cookies