Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată

Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată
Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată

Iată 6 trucuri care nu dau greș niciodată, în cazul în care vă doriți să obțineți volum la rădăcina părului.

Dacă ai firul de păr subțire și lipsit de volum, nu trebuie să apelezi la extensii sau să aloci o mare parte din bugetul tău pentru hairstyliști și produse costisitoare, este nevoie doar să știi câteva trucuri prin care poți obține volum fără prea mult efort.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că tunsoarea și culoarea, în cazul unui păr vopsit, pot face diferența între un fir de păr lipsit de viață și unul plin de volum și flexibilitae.

Pentru a obține volumul dorit, cele mai potrivite sunt tunsorile în valuri, întrucât acestea vor crea o iluzie optică de volum.

6 trucuri pentru a da volum părului

1. Poartă părul în coadă sau coc

O soluție rapidă și eficientă pentru a da volum părului este prinderea în coc sau coadă pentru 2-3 ore, eliberarea acestuia și aplicarea la rădăcină a unui șampon uscat.

În egală măsură, dacă vă culcați cu părul umed prins în coc, dimineața vă veți bucura de un volum surprinzător.

2. Schimbă cărarea

O altă soluție pentru a da mai mult volum firului de păr este mutarea cărării în direcția opusă. Prin schimbarea cărării, vei acționa contra direcției de creștere a părului și vei obține volumul dorit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3. Spală-ți părul mai rar

Dacă vă spălați părul zilnic, scalpul va avea tendința de a produce mai multe uleiuri naturale în compensare și astfel părul va deveni și mai lipsit de viață. Încercați să vă spălați de maxim trei ori pe săptămână.

Citeste si: Cum să transformi tunsorile filate în capodopere

4. Clătiți părul cu praf de copt

Un alt secret pentru a obține volumul dorit este clătirea părului cu un amestec obținut din praf de copt și apă (1 lingură de praf de copt la 3 linguri de apă). Lăsați amestecul să acționeze timp de  20 de minute, apoi clătiți din abundență.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

5. Pieptănați părul ud cu un pieptăn cu dinți lungi

Peria de păr va pune presiune pe firul de păr și îl va întinde, fiind nocivă în cazul în care vă doriți volum. Lucrurile vor sta diferit în cazul în care veți folosi un pieptăn cu dinții lungi.

Citeste si: Cum aplici corect anticearcănul. 5 Greșeli frecvente

6. Taparea, soluţia clasică pentru păr cu volum

Taparea părului este una dintre cele mai folosite metode încă din anii ’60. Veți avea însă nevoie de un pieptăn cu dinţii deşi şi scurţi. Taparea trebuie realizată pas cu pas, şuviţă cu şuviţă, fiind o metodă destul de agresivă pentru rădăcina firului de păr, dar extrem de eficientă în cazul în care vă doriți să obțineți volum.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies