Cum sa albesti hainele de mult ingalbenite! Pune asta in detergent si totul se rezolva

Cum sa albesti hainele de mult ingalbenite! Pune asta in detergent si totul se rezolva
Cum sa albesti hainele de mult ingalbenite! Pune asta in detergent si totul se rezolva

Tricoul tau preferat era alb si s-a patat? Noi avem o solutie uluitoare pentru a da timpul inapoi si a arata imaculat.

Hainele albe sunt cu adevarat pretioase, mai ales pe timp de vara atunci cand cele mai multe pete de transpiratie se imprima tocmai pe tesaturile deschise la culoare. Noi am gasit o solutie miraculoasa pe care trebuie s-o faci inainte de a baga haina la spalat si dupa ce o vei scoate vei avea surprize mari.

Ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi cristale de potasiu la 10 litri de apa inainte sa adaugi 200g de detergent in acelasi recipient.

"Scufunda" haina cu probleme in solutia obtinuta si acoper-o cu o punga de nailon, dupa care lasa totul asa timp de patru ore inainte sa transferi hainele in masina de spalat si sa le cureti ca in mod normal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies