Cum să alegi accesoriile ideale pentru nuntă?

Cum să alegi accesoriile ideale pentru nuntă?
Cum să alegi accesoriile ideale pentru nuntă?

Puțin timp ne mai desparte de sezonul nunților și cu siguranță deja ai primit invitație la cel puțin o nuntă în sezonul imediat următor. Firește, prima întrebare care apare în mintea oricărei femei este „Cu ce mă îmbrac la nuntă?” Însă rochia pe care o vei purta la nuntă, deși extrem de importantă, nu va reprezenta decât jumătate din ținuta completă pentru eveniment, căci cealaltă jumătate la fel de importantă o constituie accesoriile.

Și spunem asta pentru că stilul întregii ținute de nuntă este imprimat prin intermediul accesoriilor. Chiar și cea mai frumoasă rochie poate fi ruinată de accesorii banale, la fel cum niște accesorii spectaculoase pot transforma o simplă rochie neagră într-o apariție memorabilă. Iată care sunt accesoriile esențiale pentru nuntă și cum le alegi! 

Pantofii de nuntă 

Unul dintre cele mai importante accesorii care pot completa cu stil ținuta de nuntă sunt cu siguranță pantofii. Dată fiind anvergura evenimentului, este ideal să optezi pentru o pereche de pantofi de ocazie, cu toc înalt, care subțiază linia piciorului și oferă fizionomiei tale un aer feminin și atractiv. O pereche de pantofi stiletto sau o pereche de sandale cu toc și barete fine cu siguranță ar trebui să se numere în topul alegerilor pentru ținuta de nuntă. 

Este important să ții cont de regulile de asortare, motiv pentru care îți recomandăm să optezi pentru o paletă cromatică a pantofilor care să complimenteze rochia într-un mod elegant. Oricând ești în dubii, modelele de pantofi de damă în nuanțe neutre sunt un pariu sigur pentru o ținută cu stil! 

Poșeta elegantă 

În cadrul unei ținute de nuntă, poșeta elegantă nu este doar un element care prezintă utilitate, ci și o piesă decorativă în sine. Desigur, vei dori să depozitezi în ea rujul, telefonul și pudra, însă asta nu înseamnă că va trebui să te limitezi la o poșetă banală, într-o nuanță ștearsă. Din contră, ideal ar fi să-ți completezi ținuta de nuntă cu un clutch cu design sofisticat, fie el cu paiete, ștrasuri, mărgele, cristale sau în culori metalice. Gândește-te la poșeta de seară ca la o bijuterie care oferă farmec ținutei de nuntă! 

Bijuteriile rafinate 

Bijuteriile rafinate vor fi întotdeauna sarea și piperul unei ținute de nuntă pline de glamour. Totuși, de cele mai multe ori, femeile au tendința de a exagera, purtând adesea cercei, coliere și brățări din același set sau adesea nepotrivite între ele. Indiferent de caz, stilul general al ținutei va fi cel care va avea de suferit. 

O nuntă este o ocazie specială, motiv pentru care poți opta pentru bijuterii îndrăznețe, care să iasă în evidență și care să-ți propulseze ținuta în topul celor mai bine îmbrăcate wedding guests. Singura regulă este cea de a te limita la o singură piesă statement, în timp ce restul vor fi discrete și se vor asorta întru totul cu rochia pe care o porți. De pildă, poți purta o pereche de cercei lungi. În acest caz, nu va mai trebui să optezi pentru un colier masiv, căci ansamblul va fi unul încărcat. Poți alege, în schimb, o brățară Pandora cu charmuri delicate. 

Accesoriile pentru păr 

Nici accesoriile de păr nu ar trebui să lipsească pentru completarea unei ținute elegante de nuntă, cu atât mai mult cu cât trendurile propun cele mai diverse astfel de accesorii pentru stilizarea unei ținute. Fie că optezi pentru o bentiță cu design floral sau perle, fie că alegi să-ți prinzi părul într-un mod delicat cu agrave strălucitoare, cu siguranță aceste detalii vor face toată diferența la nivel de coafură și încadrarea delicată a chipului. Trebuie doar să ai în vedere ca aceste accesorii pentru păr să se asorteze într-un mod ideal cu restul pieselor care-ți compun ținuta de nuntă. 

Accesoriile ideale pentru nuntă cu siguranță nu îți erau complet necunoscute, însă alegerea cu stil a acestora este cu siguranță un subiect de interes pentru crearea unor ținute de nuntă spectaculoase. Ține cont de recomandările noastre și fii una dintre cele mai frumoase apariții de la nuntă! 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies