Cum să alegi accesoriile potrivite pentru orice ținută

Cum să alegi accesoriile potrivite pentru orice ținută
Cum să alegi accesoriile potrivite pentru orice ținută

Alegerea accesoriilor potrivite pentru un outfit este o provocare, mai ales când ai mai multe variante la dispoziție. Lucrurile ar fi foarte simple dacă ne-am mulțumi cu un singur ceas, o pereche de cercei și o brățară, dar cine poate să facă asta? :)

Ar fi și păcat să ne limităm la atât de puțin când avem la dispoziție o varietate atât de mare de accesorii, în modele tot mai interesante. Dar când ai mai multe, apare o nouă problemă: cum le potrivești? Noi venim cu câteva sfaturi utile în acest sens și îți spunem cum să te accesorizezi în funcție de ținuta aleasă într-o zi.

Cercei

Ne subliniază feminitatea și ne pun în valoare anumite caracteristici, dar bijuteriile trebuie întotdeauna alese în concordanță cu ținuta. Spre exemplu, cerceii lungi vor arăta ciudat cu o ținută office sau una sport, așa că îi vei purta la evenimente de seară. Pentru club poți opta pentru unii cu model extravagant și din materiale inedite, dar pentru un eveniment important, la care îți pui rochie de seară, alege unii eleganți, din aur sau argint, eventual cu pietre. Cerceii cu șurub, cu diverse modele care vin pe lobul urechii, sunt cei mai versatili. Sunt perfecți pentru serviciu, dar și pentru ținute lejere și sport. Dar ce cercei sunt la modă acum? Noi îți sugerăm să mergi pe variante care vor fi mereu actuale, precum acestea, mai ales dacă îți plac bijuteriile frumoase și prețioase.

Alte bijuterii

Celelalte bijuterii pe care le porți trebuie să se asorteze întotdeauna cu cerceii. Deci, dacă mergi la un eveniment de seară, pune-ți coliere cu volum, eventual cu pietre. Dar atunci când mergi la serviciu, pe lângă cerceii cu șurub, pune-ți un lănțișor discret, cu un pandantiv la fel de discret. În ceea ce privește brățările, este o idee bună să porți mai multe pe aceeași mână, dar pentru asta îți trebuie și o ținută cool. Apoi, dacă vrei mai multe brățări, ai grijă ca ele să fie în același stil.

Ceasuri

Lucrurile sunt destul de simple în privința ceasurilor. Atunci când mergi la un eveniment elegant, la care porți rochie de seară, renunță la ceas, dacă nu cumva ai în casetă unul

din aur sau argint și cu diamante. Ceasurile simple, cu brățări metalice, sunt cele mai versatile și merg cam cu orice - ținute office, sport, casual - pe când pe cele cu brățări colorate le vei purta fie la ținutele sport, fie la unele de stradă, lejere.

Genți

Geanta trebuie să fie potrivită cu cel puțin un element al ținutei, iar cel mai simplu este să fie aleasă în ton cu încălțămintea. Dacă porți teniși, ia un rucsac, iar dacă încalți pantofi cu tocuri, alege-ți o poșetă elegantă. Însă geanta poate fi asortată și cu hainele sau cu celelalte accesorii și chiar este la modă să faci asta, potrivit vivaglammagazine.com.

Încălțăminte

Trendurile actuale ne-au îndepărtat un pic de regulile clasice care spuneau că tenișii se poartă la ținute sport, iar tocurile înalte, la rochii de seară. Acum, este super cool să porți teniși la rochii sau fuste, cu condiția ca acestea să fie unele casual și poți să porți tocuri și la blugi sau chiar la pantaloni sport. Este însă o alegere curajoasă, iar piesele trebuie alese cu atenție. Balerinii rămân cele mai versatile elemente de încălțăminte. În funcție de materialul din care sunt realizați, pot fi purtați cam la orice.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies