Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută

cum sa alegi bijuteriile potrivite
Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută

Acesoriile pot face diferența întotdeauna. Însă știați cum le puteți alege pentru ținuta pe care o purtați?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți alege bijuteriile potrivite, în funcție de ținuta pe care o purtați, pentru a se afla în concordanță cu evenimentul la care participați, sezon sau vreme.

 

Bijuteriile sunt mai mult decât un simplu accesoriu; ele sunt o expresie personală care poate schimba sau strica o ținută. Deși o piesă potrivită poate transforma o ținută de la obișnuită la extraordinară, este important să știi cum să alegi bijuteriile potrivite pentru ținuta ta.

În ceea ce privește alegerea bijuteriilor, oportunitatea este cel mai bun ghid. Care bijuterii se vor potrivi cel mai bine cu hainele tale sunt foarte influențate de culoarea hainelor tale.

Citește și: Activități interesante pe care le poți face de unul singur, vara aceasta. Descoperă efectele pozitive ale reconectării cu sinele!

cum se aleg bijuteriile
Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum să îți alcătuiești o garderobă capsulă pentru vara lui 2024? Piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Asortează bijuteriile

Alegeți haine elegante și profesionale pentru evenimente formale sau de afaceri, fără a vă submina aspectul general. Un colier de zale din aur sau o pereche de cercei delicați cu perle sunt opțiuni care sunt atemporale și oferă un anumit grad de sofisticare.

În mediul de afaceri, este adesea vorba de îndeplinirea ținutei fără a face o declarație clară. Vă doriți ca colegii și clienții dvs. să se concentreze pe profesionalismul dvs., iar bijuteriile dvs. ar trebui să îmbunătățească imaginea, nu să o distragă.

Există mult mai multă libertate de a vă exprima personal în timp ce participați la evenimente ocazionale. În acest loc, poți încerca să urmezi tendințele sau să porți haine mai îndrăznețe, chiar unice.

Cercei cu modele și culori vibrante, brățări groase și coliere stratificate sunt câteva exemple. Un mediu relaxat este o modalitate distractivă de a-ți arăta creativitatea și unicitatea prin bijuteriile pe care le alegi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a încerca metale amestecate, texturi ciudate sau piese făcute manual care îmbunătățesc aspectul ținutei tale. Fie că vrei să te distrezi și să-ți lași bijuteriile să-ți reflecte personalitatea, fie că preferi un stil boho-chic cu margele și ciucuri din lemn sau un stil modern și elegant cu piese metalice în formă geometrică.

bijuterii bold
Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută[Sursa foto: freepik]

Argintul, platina și aurul alb pot fi bijuterii excepțional de măgulitoare pentru ținute cu tonuri reci. Toate aceste nuanțe de albastru, verde și violet sunt bune opțiuni. Aceste metale dau ținutei tale un aspect coeziv și sofisticat, reflectând subtonurile reci. Imaginați-vă o rochie bleumarin cu cercei de argint. Combinația este armonioasă și emană un aspect elegant.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Sunt opțiunile tale preferate dacă preferi nuanțe de roșu, portocaliu, galben sau auriu. Aceste metale creează o paletă bogată și primitoare, punând în evidență căldura din hainele tale. De exemplu, o rochie de corai  și o brățară de aur pot spori atractivitatea generală a ținutei tale, adăugând glamour și căldură. Crearea unui sentiment de continuitate în schema de culori, în care bijuteriile și ținuta par să se armonizeze fără efort, este esențială în acest caz.

bijuterii minimaliste
Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută[Sursa foto: freepik]

Abordarea se schimbă ușor  atunci când vine vorba de a fi îmbrăcat într-un ansamblu multicolor. Prin alegerea unei culori dominante din ținuta ta și a ecoului pe care îl poartă în bijuterii, scopul este de a vă concentra atenția. Această metodă atrage atenția atât asupra nuanței selectate, cât și asupra aspectului tău general. De exemplu, cumpărarea unei bijuterii care subliniază una dintre nuanțele de albastru, verde și galben din ținuta ta poate lega frumos aspectul. Dacă preferi albastrul deschis, ar putea fi potrivit să alegi cercei albaștri cu o textură moale. Pentru a aduce echilibrul și armonie ținutelor multicolore sau cu modele și pentru a menține aspectul coeziv, dar dinamic, această strategie este deosebit de eficientă.

cum se asorteaza bijuteriile
Cum să alegi bijuteriile potrivite pentru o ținută[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies