Cum sa alegi buchetul de flori perfect pentru Craciun?

Cum sa alegi buchetul de flori perfect pentru Craciun?
Cum sa alegi buchetul de flori perfect pentru Craciun?

Craciunul se vede la orizont, iar pregatirile pentru mesele festive sunt in toi. Si cum niciodata nu este prea devreme pentru a tine cont de detalii, care sa infrumuseteze casa si sa completeze atmosfera unica a sarbatorilor de iarna, te invitam sa citesti un articol util pentru aceasta perioada. Un detaliu important al sarbatorilor de iarna este decorarea casei si meselor festive cu flori.


Adauga veselie festiva atmosferei din casa cu sortimentele de buchete florale speciale pentru sarbatorile de Craciun.

Afla care sunt cele mai importanta detalii de care sa tii cont.


Buchet de flori sau coronita de brad?

Coroanele de brad sunt ideale pentru decorarea peretilor si a usilor, in timp ce buchetele de flori sunt perfecte pentru mesele de Craciun. Bineinteles, coroanele din brad sunt cele mai populare decoratiuni florale intrucat sunt specifice perioadei Adventului.

Realizata din brad, decorata cu conuri de pin si lumanari, aceasta simbolizeaza unitate si eternitate. Pe de alta parte, buchetele de flori si aranjamentele florale aduc mai mult veselie casei si sunt perfecte pentru mesele de Craciun, pline de specialitati si declicatese.


Pentru un Craciun perfect decorat, alege o coroana din brad pe usa, care sa te introduca in atmosfera festiva, iar pentru mesele de Craciun opteaza pentru un aranjament floral decorat cu brad si pin, care sa aduca momentului un plus de magie.


Buchete de flori sau aranjamente florale?

Multe persoane isi doresc sa aiba mai multa culoare si prospetime in casa, dar cand vine vorba de alegerea buchetului potrivit de flori pentru decorarea casei in perioada sarbatorilor de Craciun, nu stiu ce sa aleaga. Piesa centrala a mesei de sarbatori este aranjamentul floral care trebuie ales cu multa atentie, astfel incat sa puna in evidenta bucatele, sa nu aglomereze masa si sa aduca suficienta culoare atmosferei.


Recomandarea noastra este sa optezi pentru un aranjament floral de Craciun, care sa aiba o inaltime ideala si sa permita persoanelor vizibilitate catre toti membrii de la masa. Totodata, trebuie sa tii cont de marimea acestuia. Daca este prea mare, risti sa nu ai suficient spatiu pe masa pentru a aseza platourile cu mancare si paharele pentru sampanie. Daca este prea mic, acesta nu va fi observat de nimeni.

Astfel, ideal este sa alegi un aranjament care sa se potriveasca dimensiunii mesei din sufragerie, care sa se potriveasca cu vesela pe care o vei folosi, dar care sa respecte tematica atmosferei.


Alege un aranjament floral care sa contina brad, trandafiri rosii si crizanteme sau cale albe. Cele trei culori se vor completa perfect si vor straluci superb in lumina lumanarilor de pe masa de Craciun.

Daca alegi, totusi, un buchet de flori, nu uita sa il completezi cu brad verde si sa pastrezi culorile traditionale ale acestei perioade.


Pentru a nu pierde timp in gasirea florilor perfecte, te invitam sa  vizitezi o florarie online care ofera un sortiment varia de aranjamente florale si buchete de flori de Craciun, perfecte pentru a aduce magie si frumusete divina casei.

Comanda flori de la Maison D`Or si beneficiezi de 15% reducere in aceasta perioada.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies