Cum să alegi buchetul perfect de flori aniversare?

Cum să alegi buchetul perfect de flori aniversare?
Cum să alegi buchetul perfect de flori aniversare?

Se apropie ziua de naștere a unei persoane dragi? Sau se anunță un alt tip de aniversare? Ai intrat într-o panică ușoară pentru că nu știi ce să cumperi? Nu-i cazul! Un buchet de flori ales cu grijă este, de cele mai multe ori, mai mult decât un cadou. În special dacă persoana aniversată este o doamnă sau o domnișoară.

O aniversare este o ocazie specială, o celebrare a bucuriei de a fi alături de cei dragi. Indiferent că este o aniversare a zilei de naștere, a unui rezultat performant sau o altă ocazie.

Și ce cadou poate fi mai potrivit pentru a marca această zi decât un buchet superb de flori?

Dar cum îl alegi? În continuare, am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să faci o alegere inspirată.

Cum alegi buchetul perfect de flori pentru o aniversare?

Florile au un limbaj universal, vorbesc direct sufletului și transmit emoții pe care cuvintele uneori nu le pot exprima. Dar pentru un impact uriaș, ține cont de următoarele sfaturi atunci când alegi un buchet de flori.

1. Gândește-te la personalitatea sărbătoritului/sărbătoritei

Personalitatea fiecărei persoane este unică, iar florile pot fi un mod minunat de a o reflecta. Alege flori delicate pentru o persoană romantică, flori exotice și vibrante pentru o fire artistică sau flori clasice și elegante pentru o personalitate sobră.

De exemplu:

  • Pentru o persoană romantică poți alege trandafiri roșii, bujori roz, frezii albe.
  • Pentru o fire artistică optează pentru orhidee, anthurium, strelitzia.
  • Pentru o personalitate sobră, crizantemele, gerbera sau lalelele pot fi o alegere potrivită.

2. Ce flori preferă persoana respectivă?

Dacă știi care sunt florile preferate ale persoanei care va primi cadoul, ești deja pe drumul cel bun! Orice buchet care conține florile sale preferate va fi cu siguranță apreciat.

Nu știi care sunt florile preferate? Poți afla discret de la cei dragi sau poți alege un buchet cu o varietate de flori, pentru a-i oferi o surpriză plăcută.

3. Ține cont de semnificația florilor

Fiecare floare are o simbolistică proprie, pe care o poți folosi pentru a transmite un mesaj special. De exemplu, trandafirii roșii simbolizează dragostea și pasiunea, bujorii vorbesc despre bucurie și prosperitate, iar lalelele te duc cu gândul la afecțiune.

Așadar gândește-te la mesajul pe care vrei să-l transmiți și alege florile, în funcție și de acest criteriu.

4. Optează pentru o combinație de culori

Culorile florilor pot influența semnificativ starea de spirit și emoțiile. Alege culori vesele și energice pentru a crea o atmosferă festivă, sau culori pastelate și delicate pentru a transmite un sentiment de afecțiune.

Poți opta pentru o combinație monocromatică, cu flori de aceeași culoare în diferite nuanțe, sau pentru o combinație de culori complementare, care se potrivesc perfect una cu cealaltă.

Iată un rai de buchete de flori aniversare, într-o combinație fascinantă de culori, disponibile pe florăria online Purpleflowers.ro la prețuri avantajoase, și pe care le poți personaliza în funcție și de zodia persoanei, de personalitatea acesteia.

5. Ce spui de un aranjament floral?

Există o varietate de aranjamente florale din care poți alege, de la buchete clasice la coșuri luxuriante sau aranjamente moderne în vaze unice. Ce s-ar potrivi stilului personal al sărbătoritului/sărbătoritei și atmosferei evenimentului?

De exemplu:

  • Pentru o petrecere aniversară elegantă, un buchet clasic de trandafiri roșii sau un aranjament floral rafinat cu orhidee.
  • Pentru o petrecere casual, un coș rustic cu flori de câmp sau un buchet vesel cu flori de sezon poate fi alegerea care îi va încânta sufletul persoanei îndrăgite.

6. Surprinde cu un mesaj personalizat

Un mesaj personalizat scris de mână pe o felicitare va face ca buchetul de flori să fie și mai special.

Un mesaj personalizat va transforma un simplu buchet de flori într-un cadou cu adevărat memorabil.

Nu uita de florăria online Purpleflowers.ro, un rai al florilor de unde poți comanda buchetul de flori perfect pentru orice ocazie. Indiferent că ești din București sau din alt oraș al țării, poți comanda online cu încredere florile perfecte, la prețuri rezonabile.

Dacă nu îi cunoști, accesează site-ul și convinge-te de minunățiile de flori. Iată și 2 testimoniale ale unor persoane care au comandat buchete de pe florăria online purpleflowers.ro.

Alegerea buchetului de flori perfect pentru o persoană este o misiune foarte plăcută. Gândește-te la bucuria persoanei care va primi darul. Nu-i așa că deseori plăcerea de a dărui este mai mare decât plăcerea de a primi? Face toți banii, nu crezi?



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies