Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

cum sa alegi hainele potrivite pentru tine
Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

Vestimentația este un element deosebit care ne poate pune în valoarea mai mult decât credem. Însă știați cum vă puteți alege articolele vestimentare potrivite?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți afla culoare potrivită vouă, dar și cum vă puteți alege astfel, și vestimentația.

Citește și: Ce să porți într-o croazieră

haine potrivite
Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: 8 moduri prin care poți refolosi hainele vechi. Nu renunța la articolele vestimentare preferate

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Înțelegerea tonului pielii

Tonuri reci

Tonurile reci ale pielii  au adesea o nuanță roz, roșie sau albăstruie, cu excepția venelor albastre sau violete. Sub soare, pielea ta arde ușor. Pe pielea rece, argintul și aurul arată mai bine. Culorile care reflectă oceanul și nuanțele iernii sunt adesea uimitoare pentru persoanele cu nuanțe reci. Imaginați-vă culorile clare ale unei zile cu zăpadă sau nuanțele bogate ale oceanului.

Nuanțele de safir albastru, smarald verde, ametist violet și rubin roșu sunt câteva dintre cele mai uimitoare nuanțe de bijuterii. Culorile calde, cum ar fi portocaliul sau galbenul intens, s-ar putea să nu completeze în mod normal nuanța pielii, deoarece ar putea contrasta cu răcoarea ta naturală.

Tonuri calde

Venele verzui pot fi utilizate pentru a distinge tonurile calde ale pielii, care sunt de obicei aurie, galbenă sau piersică.

Bronzarea pielii este ușor de realizat. Atunci când vine vorba de bijuterii, argintul și aurul au tendința de a oferi o impresie mai strălucitoare. Încurajează culorile toamnei în ținuta ta. Culorile pământii precum bej, portocaliu, auriu și maro închis îmbunătățesc tonurile calde ale pielii. În plus, nuanțele de roșu mai calde, verde măsline și alb crem sunt opțiuni excelente pentru o apariție uimitoare. Nuanțele reci te pot face să arăți spălat.
Este de obicei recomandat să evitați culorile prea reci sau prea luminoase.

Tonuri neutre

Dacă este dificil să știi dacă venele tale sunt albastre sau verzi, probabil că ai piele neutră. Tonurile neutre ale pielii au adesea o nuanță de măsliniu sau un amestec de subtonuri și includ atât nuanțe reci, cât și calde. Bijuteriile din argint și aur sunt adesea la fel de atractive.

Există cea mai adaptabilă paletă. Majoritatea culorilor sunt potrivite pentru tine, dar cele mai bune sunt cele care nu sunt nici prea calde, nici prea reci. Când vine vorba de culori moi și vibrante, cum ar fi rozul praf, trandafirul moale, albastrul păun și verdele deschis de mușchi, acestea pot fi deosebit de atrăgătoare. Deși aveți o gamă largă, uneori culorile prea luminoase sau prea saturate vă pot depăși subtonul.

ce ton de piele am
Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Îmbrățișează-ți stilul personal

Purtarea cu încredere este cea mai remarcabilă ținută.

Dacă o culoare te face să te simți îndrăzneț, împuternicit sau pur și simplu fericit, este un semn că ar trebui să o ai în garderoba ta. Încrederea este contagioasă și uneori se vede prin mai mult decât hainele. Nu vă fie frică să vă aventurați cu culorile. Pentru orice nuanță de piele sau sezon, încercați o nuanță naturală. Veți fi surprins de cât de bine vă poate schimba culoarea starea de spirit sau aspectul.

S-ar putea să descoperi cu timpul că anumite culori te fac bine. Acestea pot fi incluse în paleta de semnătură, un set de culori care vă va da stilul unic. Paleta ta de semnătură este unică, fie că este roșul îndrăzneț, albastrul calm sau galbenul vibrant. Considerați modul în care culorile vă influențează emoțiile. De exemplu, purtarea unei culori strălucitoare într-o zi mohorâtă vă poate ridica moralul sau purtarea unei culori calmante vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxat în timp ce vă aflați într-un context stresant. Când vine vorba de culoare, stilul tău de îmbrăcăminte poate ajuta la îmbunătățirea bunăstării emoționale.

Deși preferințele personale sunt importante, ar trebui să luați în considerare și modul în care acestea se potrivesc cu circumstanțele și atmosfera. De exemplu, o culoare neon strălucitoare ar putea fi ideală pentru o petrecere, dar nu este potrivită pentru un eveniment mai important. Amintiți-vă că stilul personal se schimbă. Cu toate acestea, culorile pe care le preferați pot evolua pe măsură ce treceți prin diferite faze ale vieții. Îmbrățișează această schimbare în timp ce călătorești în modă.

tipuri de tonuri ale pielii
Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

8 moduri prin care poți refolosi hainele vechi. Nu renunța la articolele vestimentare preferate

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies