Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase. 6 modele de unghii potrivite

Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase. 6 modele de unghii potrivite
Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase

Află din rândurile de mai jos cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase!

Fiecare femeie își dorește unghii impecabile, care să le avantajeze și să le pună în evidență într-un mod plăcut. Astfel, articolul este ideal pentru cele care vor să obțină un look îngrijit și elegant, accentuând frumusețea mâinilor. Află care sunt formele de unghii care îți pot pune în valoare mâinile!

Ce formă a unghiilor avantajează degetele groase

Forma unghiilor conferă o identitate unică și completează aspectul manichiurii oricărei femei.

Astfel, alegerea formei potrivite nu doar că reușește să completeze alegerea culorii sau designului, ci poate și sublinia frumusețea mâinilor. De la alungirea degetelor mai scurte la accentuarea unghiilor frumoase, forma manichiurii joacă un rol esențial în conturarea unui aspect impresionant. Prin urmare, selectarea formei ideale pentru unghiile tale este o decizie crucială care nu trebuie sub nicio formă neglijată. Așadar, pentru a găsi stilul perfect potrivit, este esențial ca fiecare femeie să ia în considerare forma degetelor, lățimea patului unghiei și lungimea unghiilor. 

Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase[Sursa foto: freepik]

Femeile cu degetele groase pot alege diverse forme de unghii care să le avantajeze, iar printre cele mai populare este forma ovală sau ovală-alungită deoarece creează o iluzie de alungire și subțiere a degetelor, conferindu-le o notă delicată și elegantă.

De asemenea, o altă formă care subțiază într-un mod superb degetele și le face să arate mai lungi și grațioase este forma de migdală. Mai precis, vârful ascuțit al unghiilor în formă de migdală adaugă o notă de eleganță și alungire, fiind o alegere bună pentru

femeile care își doresc un aspect sofisticat. Forma stiletto este extrem de modernă, reușind să iasă negreșit în evidență, și oferind încredere oricărei femei care dedice să poarte o astfel de formă. Aceasta ajută la subțierea degetelor groase datorită vârfului ascuțit și lung. Forma de balerină este o variantă asemănătoare cu cea stiletto, însă cu vârful mult mai plat. Această formă este foarte avantajoasă pentru degetele groase, accentuându-le frumos.

Citește și: Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași. De la sclipici strălucitor la unghii impecabile!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase[Sursa foto: freepik]

Modele de unghii pentru degetele groase

Manichiura French inversată reușește să inverseze conceptul clasic prin adăugarea unei dungi subțiri de culoare deschisă pe marginea exterioară a unghiei.

Cu alte cuvinte, este o tehnică genială care conferă un aspect de alungire și subțiere a degetelor.

Un alt model de unghii ideale pentru degetele groase sunt unghiile gradient, în care culoarea unghiilor trec o nuanță deschisă la una mai închisă. Astfel, aceste unghii transmit o impresie vizuală de subțiere a degetelor, oferind o manichiură elegantă și sofisticată.

Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase[Sursa foto: freepik]

Unghii cu model de linii verticale constau în niște dungi subțiri și verticale aplicate pe unghii, și sunt potrivite pentru femeile cu degetele groase. Acestea reușesc să aducă o senzație de alungire și subțiere, vizual, pentru degetele mai groase. Majoritatea femeilor aleg pentru acest model de unghii culori cât mai contrastante sau pastelate deoarece adaugă un plus de efect.

Modelul de unghii pe care multă lume îl abordează este cel geometric, cu triunghiuri, romburi sau zigzaguri, deoarece atrag atenția și pot distrage privirea de la dimensiunea degetelor, accentuând frumusețea

manichiurii.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Cum să alegi forma unghiilor în cazul degetelor groase[Sursa foto: freepik]

Nici unghiile cu modele florale nu se lasă mai prejos, deoarece florile și modelele florale aduc o notă feminină și sofisticată, iar alegerea unor modele mai mici sau amplasarea strategică a acestora pe unghii poate fi un avantaj pentru degetele mai groase.

Unghiile cu modele grafice sunt în vogă în acest sezon, iar cel mai des sunt văzute cu modele de linii încrucișate, puncte sau forme abstracte, pentru că oferă un aspect modern și interesant, atrăgând atenția asupra întregii mâini, nu doar a degetelor.

Rolul femeii in bucătărie. Cum să găsiți un echilibru care să vă satisfacă și să vă aducă bucurie în timpul activităților culinare!

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce plantă aduce iubire, relații armonioase și prosperitate în casa tututror femeilor. Norocul este de partea ta dacă o ai în casă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies