Maresi Foodbroker aduce in Romania un gelato italian autentic, Siviero Maria.
Reteta traditionala de inghetata italiana vine intr-o gama diversificata de arome si aduce in casele romanilor desertul atat de indragit de italieni si turistii care ajung in Italia.
Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator Siviero Maria, explica: „Am ales sa aducem in Romania acest gelato deoarece este realizat dupa o reteta autentica, italiana. Reteta este respectata de 57 de ani, iar prin faptul ca fiecare caserola este umpluta manual se pastreaza acea cremozitate specifica desertului pe care il gasim in Italia.”
Gelato se diferentiaza prin ingredientele naturale care stau la baza retetei, cat si prin faptul ca inghetata este decorata manual.
Gelato are arome pentru toate preferintele, de la variantele clasice cu ciocolata, capsune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Bacio – Ciocolata cu alune sau Fistic Gianduja- fistic cu sirop de cacao. In plus, Siviero Maria are si sortimente care amintesc de deserturile Italiei, precum Crema di Firenze, Straciatella sau Tiramisu.
Tot sub acest brand si gama Selezione, produsa cu 60% lapte integral de calitate superioara si cu alte ingrediente de origine controlata precum fistic sicilian, suc de lamai din Sicilia, alune din Piemont si vanilie de Bourbon.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro