Cum sa alegi o lenjerie de dama potrivita pentru o tinuta de seara?

Cum sa alegi o lenjerie de dama potrivita pentru o tinuta de seara?
Cum sa alegi o lenjerie de dama potrivita pentru o tinuta de seara?

Odata cu venirea verii, evenimentele in aer liber si petrecerile la piscina isi gasesc loc in agenda ta saptamanala. Bineinteles, pentru a fi o prezenta exuberanta la toate aceste evenimente, vei avea nevoie de o tinuta potrivita ocaziei. Fie ca e vorba de un cocktail pe timp de zi sau de o seara de dans in aer liber, rochitele vaporoase si hainele usoare si confortabile sunt cele mai comode pentru aceasta perioada calduroasa, iar cu lenjeria de dama potrivita, vei merge la sigur!

 

Cu toate acestea, de multe ori te poti gasi in dificultatea de a avea o rochita de seara perfecta, dar pe care nu o poti purta din cauza unei lenjerii de dama care nu se potriveste. Iata deci cateva tipuri de lenjerii care sa te ajute sa eviti acest lucru, pentru ca tu sa fii stralucitoare oriunde ai merge!

 

Sutiene care se lipesc

 

O rochie cu spatele gol este deosebit de senzuala, mai ales la o serata eleganta, cand iti doresti sa faci o impresie cat mai placuta. Pentru acest tip de model, cel mai bine se potriveste un sutien care se lipeste in partea din fata, lasand spatele complet liber. Astfel, vei fi sexy si increzatoare in orice situatie!

 

Chiloti tanga

 

Acest tip de lenjerie de dama este alegerea perfecta, atat pentru fuste, rochii, cat si pentru pantalonii mulati. Ia insa in calcul marimea lor. Daca vor fi prea stransi pe corp, acest lucru se poate observa cu usurinta, avand un aspect inestetic. Alege din magazinul online Just4Girls unul din modelele de lenjerie de dama care sa ti se potriveasca de minune!

 

Chiloti fara cusaturi

 

Daca nu te simti confortabil cu chilotii tanga, poti oricand opta pentru o pereche fara cusaturi. Acestia sunt de asemenea potriviti pentru hainele mulate, asa ca asigura-te ca ai cateva perechi din acest tip de lenjerie de dama, pentru orice ocazie!

 

Sutiene cu push-up

 

Fiind perfecte pentru hainele cu decolteuri adanci, sutienele cu push-up nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. De aceea este recomandat sa ai si tu in "arsenal" aceasta "arma", care mareste considerabil volumul in zona bustului. Acest tip de lenjerie de dama isi va gasi intrebuintarea in multe situatii!

 

Sutiene cu bretele detasabile

 

Cand porti o rochie sau un top care se leaga dupa gat sau care are spatele descoperit vei fi o aparitie seducatoare oriunde.

Opteaza in acest caz pentru un sutien cu bretele detasabile! In plus, daca iti permite materialul hainelor, poti coase usor sutienul ca sa ai parte de extra sustinere.

Sutiene din dantela

 

Daca in cazul chilotilor, optiunile sunt mai reduse pentru ascuderea liniilor sau cusaturilor, pentru sutiene avem de ales dintr-o multitudine de solutii. De exemplu, pentru o rochie mulata in partea de sus, cel mai bine se potriveste un sutien din dantela, care nu iese in evidenta, riscand un aspect inestetic.

 

Sutiene cu decupaje adanci

 

Daca esti atrasa de senzualitatea decolteurilor adanci, atunci cu siguranta ai nevoie de o lenjerie de dama care sa iti vina in ajutor. Alege un sutien cu decupaje adanci, care sa iti sustina sanii, fara a fi evident, si vei intoarce toate privirile!

 

Nipple covers

 

Atunci cand optezi pentru o rochie vaporoasa, la care chiar nu ai cum sa porti sutien, poti alege o pereche de nipple covers. Sanii tai vor deborda de senzualitate, iar tu te vei simti minunat intr-o rochie cu spate gol sau decolteu la care un sutien nu este potrivit.

 

Ia in calcul aceste sfaturi si te vei bucura de petrecerea perfecta! Intra si tu pe Just4Girls, alege dintre modelele exuberante de lenjerie de dama si pregateste-te sa fii in centrul atentiei!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Un cunoscut om de radio si jurnalist din Romania a murit. O boala cumplita l-a rapus

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies