Bineînțeles că atunci când vine vorba despre haine, avem fel de fel de preferințe. Însă știați cum să le alegeți astfel încât să se potrivească cu forma corpului?
Aflați din rândurile următoare cum vă puteți alege ținutele astfel încât să se potrivească cu forma corpului. În plus, descoperiți și cum le puteți asorta cel mai bine.
5. Clepsidra
Pe locul 5 se află forma corpului denumită clepsidră. Acesta este un tip de corp foarte comun, existând două tipuri de clepsidre, clepsidra îngrijită, are o formă mai subțire sau mai medie a corpului si clepsidra plină, care este adesea femeia curbată sau mai bogata in greutate.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Top 10 greșeli de etichetă pe care le facem zi de zi și cum să le corectăm
4. Dreptunghi sau pătrat
Pe locul 4 se află forma corpului denumită dreptunghi. În ceea ce privește această formă a corpului, există 2 variante, prima se numește coloana slabă, forma corpului slab, înalt și drept, iar a doua se numește
doar dreptunghi sau poate fi numită și pătrat, care nu are nicio definiție a taliei, sunt foarte drepte. Regula generală pentru dreptunghi este să creeze o iluzie optică a unei curbe și să camufleze, faptul că nu are talie. Purtați cu siguranță materiale rigide, pentru a crea o formă de linii drepte în îmbrăcăminte, aici intrând si rochiile de tip cearșaf, foarte bune pentru forma corpului dreptunghi. De asemenea, lucrul cu adevărat bun este probabil, că este forma corpului care arată cel mai bine în pantaloni, precum blugii skinny, in special.3. Oval sau cerc
Pe locul 3 se află formă corpului denumită oval sau cerc, cu alte cuvinte, forma de măr.
2. Triunghi
Pe locul 2 se află forma corpului denumită triunghi, cunoscută și sub denumirea de pară. Această formă a corpului, unde ai umerii mai înguști și șoldurile ca parte cea mai largă a corpului. Creșterea în greutate are loc adesea în principal în zona șoldurilor, a coapselor, iar coapsele și șoldurile sunt de obicei zonele mai proeminente ale corpului unei persoanei. Misiunea cu un triunghi este de a crea cu adevărat o iluzie optică, vrem să echilibrăm proporțiile, deoarece partea inferioară a corpului are un efect atât de dominant, așa că ceea ce vrem să facem este să minimizăm efectiv efectul corpului inferior, prin haine mai închise la culoare pe partea inferioară a corpului, poate pantaloni de culoare închisă, în loc de pantaloni deschiși, să punem accent pe partea superioară a corpului, să adăugăm poate mai multe imprimeuri pe partea superioară a corpului, mai multe culori deschise, mai multe accesorii, cu un pic de volum. Tendința cu cardiganele și topurile supradimensionate sunt printre primele alegeri, dat fiind faptul ca triunghiul poate purta cu siguranță asta pentru că trebuie să adauge volum pe partea superioară a corpului. Alegeți fuste mai închise la culoare, pantaloni mai închiși la culoare și, bineînțeles, faceți opusul pe partea superioară a corpului.
1. Triunghiul inversat
Pe locul unu se află forma corpului denumită triunghiul inversat. Aici, îl avem pe cel care are umerii ca parte cea mai largă a siluetei lor, soldurile sunt de obicei mai înguste, iar talia este nu prea definită. Aici vrem să creăm și iluzia optică, rem să punem mai mult accent pe partea inferioară a corpului și să atragem atenția de la partea superioară a corpului și să camuflăm, poate, o anumită lățime în zona umerilor. Deci, din acest motiv, este foarte important să porți pantaloni mai ușori, poate pantaloni cu model, fuste largi care adaugă puțin volum, pentru că vrei să adaugi volum pe partea inferioară a corpului, pantalonii palazzo sunt perfecți, de exemplu .