Cum să alegi un set de living pentru un decor cu personalitate?

Cum să alegi un set de living pentru un decor cu personalitate?
Cum să alegi un set de living pentru un decor cu personalitate?

Atunci când îți decorezi casa, ia în considerare mai multe criterii diferite.

Structura unei camere, culorile acesteia, posibilitățile pe care le oferă, dacă este luminoasă sau întunecată, precum și care sunt nevoile și obiceiurile tale, cum vei folosi spațiul sunt criterii utile în acest sens. Decorul și mobilierul pe care îl vei alege își va pune amprenta asupra întregii locuințe.

 

Ei bine, care ar trebui să fie decorul livingului tău. Este camera în care îți vei găzdui oaspeții, te vei relaxa urmărind un film și vei savura o cafea cu prietenii. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi în legătură cu acest lucru.

 

Selecția de mobilier se va face în funcție de tipul camerei. Cunoașterea casei și a camerelor este un aspect ce te va ajuta foarte mult în faza de decorare. Având în vedere posibilitățile, nevoile și dimensiunile camerei, nu vei face alegeri greșite.

 

Dacă sufrageria ta are tavan înalt, poți folosi acest spațiu cât mai bine posibil, într-un mod inteligent. Deoarece este dificil să lași lumina să pătrundă în întreaga cameră când ai un tavan înalt, te poți concentra în primul rând pe culorile deschise ale unul living set. În plus, poți face camera să prindă viață alegând țesături mate și texturate în această cameră atât de spațioasă.

 

Dacă ai ferestre mari în living, cu tavan înalt, atunci poți folosi lumina naturală. Această atmosferă îți va oferi un mediu confortabil și liniștit. Pentru a înfrumuseța un asemenea living, poți alege colțare și seturi de canapele mai adânci. Mobilierul înalt, cum ar fi bibliotecile cu multe rafturi, este perfect.

 

Dacă casa ta are tavanul jos, nu lăsa acest aspect să interfereze cu modul în care îți vei decora livingul. Cu alegerile potrivite, puteți găsi stilul de decorare dorit. Poți alege un set de living din lemn masiv pentru a întări sentimentul de compact. Cu toate acestea, dacă nu dorești o astfel de piesă, alege un set de living minimalist, în stil scandinav.

 

Dacă alegi un set de living prea înalt, vei reduce și mai mult din înălțimea camerei. Pentru a preveni acest lucru, poți alege mobilier mai puțin înalt. Bazează-te pe comode și rafturi de podea.

 

Dacă nu îți poți imagina seturi de living mari și confortabile într-o cameră îngustă, să știi că se poate. Pentru a utiliza eficient camerele înguste, trebuie să-ți alegi seturile într-un mod înțelept. De exemplu, vei putea crea mai mult spațiu dacă nu alegi mobilier cu forme adânci pentru a nu reduce suprafața din cameră.

 

Totodată, poți beneficia de mobilier inteligent sau produse multifuncționale în livingurile înguste. De exemplu, poți crea o cameră mai mare oricând dorești cu o masă extensibilă ce poate fi strânsă sau dacă pui televizorul pe perete.

 

Alege o canapea mică și saune în loc de canapea masiva și fotolii atunci când vorbim de livingurile înguste. De asemena, poți alege mobilier ce poate fi depozitat unul în celălalt.

 

Dacă folosești corect spațiile și zonele de ocupare în decor, poți preveni o imagine de încăpere goală sau aglomerată în locuința ta. Poți alege mobilier cu un profil adânc pentru camere mari sau îți poți umple camera cu o măsuță de cafea.

 

Când cumperi un set de fotolii sau o canapea în funcție de living, trebuie să iei în considerare nevoile din spațiul de locuit. Ar trebui să decizi dacă prioritatea ta este confortul sau spațiul, dacă vrei ceva cozy sau formal, și să stabilești stilul produselor pe care le vei alege în consecință. De exemplu, dacă îți place să petreci timp acasă, ascultând muzică și citind o carte, poți alege seturi de canapele cu cotiere largi.

 

Obiectul principal pe care toată lumea îl are în living și este elementul principal pentru a petrece timp împreună este televizorul. Astfel poți completa decorul casei cu o unitate potrivită pentru televizor. În acest moment, trebuie să acorzi atenție atât funcționalității, cât și esteticii. De exemplu, poți alege o consola TV într-o culoare sau un material potrivit cu restul mobilierului sau poți alege o bibliotecă care să aibă mai multe funcții. În plus, poziția televizorului este și ea importantă atunci când se determină dimensiunile și funcția de utilizare a acestei piese.

 

Un alt produs important din setul tău de living este măsuța de cafea. Deși nu este necesară în fiecare cameră, aceasta definește spațiul mobilierului, dar oferă și un spațiu pentru diferite activități ție și oaspeților tăi. În acest moment, ar trebui mai întâi să evaluezi de ce ai nevoie de o masă. În consecință, poți alege o măsuță de cafea adâncă sau joasă, cu rafturi, sertare. Dacă ai un living generos, poți să alegi și o masă mare, de dining, cu scaune unde să iei masă împreună cu familia și prietenii.

 

În afară de toate aceste aspecte, dimensiunea livingului este, de asemenea, unul dintre criteriile importante. De exemplu, recomandarea noastră pentru un living de mici dimensiuni este să alegi o măsuță de cafea din sticlă. În acest fel, nu îngustează perceptiv spațiul camerei. Mesele de cafea din lemn masiv, mari, sunt bune doar pentru livinguri spațioase.

 

Odată ce ai definit și ales propriul tău stil de decor și ai găsit setul de living potrivit dorințelor tale, poți personaliza în continuare spațiul. Îți poți transforma sufrageria în încăperea dorită cu produse și accesorii ce vor constitui detalii de accent. De exemplu, poți modifica intensitatea culorii suprafețelor cu covoare și perdele. De asemenea, poți plasa elemente care vor susține atmosfera pe care vrei să o creezi, pentru asta alege perne, cărți, figurine, reviste, suporturi pentru lumânări.

 

După cum vezi, a crea un living după cum dorești și după necesități, nu este deloc complicat. Alege mobilă potrivită și personalizează sufrageria cu elemente care te reprezintă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies