Cum să aplici corect fardul de obraz. Obține un aspect impecabil și proaspăt cu aceste sfaturi profesionale!

Cum să aplici corect fardul de obraz. Obține un aspect impecabil și proaspăt cu aceste sfaturi profesionale!
Cum să aplici corect fardul de obraz

În cadrul emisunii de la Kanal D "Teo Show", prezentată de Teo Trandafir, Alex Abagiu a vorbit despre cum putem aplica corect fardul de obraz.

Alex Abagiu, make-up artist, a vorbit în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D despre metoda corectă de aplicare a fardului de obraz.

În începutul discuției, Alex Abagiu a vorbit despre diferite tehnici ale vedetelor, făcând o categorie de AȘA NU și AȘA DA. Prima imagine redată pe ecran a fost cea a faimoasei vedete Penélope Cruz, care a folosit o tehnică bună pentru aplicarea fardului de obraz.
“Aici avem un exemplu de așa da, o avem pe  Penélope Cruz în imagine și este interesant la aplicarea asta de fard de obraz e că

e foarte echilibrată în contrast cu nivelul ochilor. Dacă observi, machiajul ochilor este destul de intens, și în special pe un covor roșu sau atunci când știi că urmează să te fotografieze sau să te filmeze cineva, este super important să ai un fard de obraz puțin mai intens, bineînțeles, în cromatica pielii tale.” a spus make-up artistul.
În continuare, poza lui Kim Kardashian nu a trecut testul.
Alex a explicat faptul că nu și-a ales o culoare potrivită subtonului pielii sale.
“Vorbim de o alegere greșită a culorii, nu neapărat a plasamentului fardului de obraz. Strict vorbind de fardul de obraz, culoarea pe care a folosit-o în obraji este o culoare rozalie, de subton rece în contextul în care pielea ei este semi-creolă.” a precizat el.

Citeste si: Cum să te machiezi la școală. „Pentru că machiajul să arate foarte bine şi să fie rezistent, foartă importantă este rutina zilnică de îngrijire a tenului"

Citeste si: 3 Idei de machiaj pentru rochie neagră

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu ce nuanță de fard de obraz nu vom da greș

A menționat în cadrul emisiunii că nuanțele sigure cu care nu putem da greș sunt cele de culoare a piersicii, deoarece conțin o cantitate egală și de roșu, și de portocaliu.


Nuanțele de piersică sunt poate cele mai sigure pentru oricine, pentru că au cantitatea egală și de roșu, și de portocaliu în compoziție. L-am putea numi neutrul fardului de obraji.” a precizat Alex.
Un exemplu pozitiv a fost Margot Robbie, cu un fard de obraji plasat cum trebuie pe zona centrală a feței. Mai apoi, a vorbit despre greșeala pe care a întâlnit-o de cele mai multe ori în aplicarea fardului de obraz.

“Dacă într-adevăr am întâlnit o greșeală în aplicarea fardului de obraz, este cea de inundare a feței cu o culoare, o singură culoare, deși fardul este compus din mai multe etape. Acea inundare făcută și în zonele în care în mod normal nu te înroșești.” a continuat el.

Catherine Zeta-Jones a fost exemplu nefericit prin amplasarea și alegerea fardului de obraz într-un mod greșit.

Totodată, Alex a menționat un aspect foarte întâlnit în zilele noastre.
“Și-a aplicat culoare pe vârful nasului, și e ceva destul de des întâlnit în zilele noastre, pentru că multe fete încearcă să își contureze vârful nasului, iar acele fete “Rudolf”…nu vă sfătuiesc să îl aveți niciodată.” a spus el.

Cum aplicăm corect fardul de obraz

Mai apoi, am aflat de la make-ul artistul Alex Abagiu că fardul de obraz se aplică în trei etape diferite.

În platou și-a făcut apariția cu un model de make-up, pe care a folosit toți pașii pentru o aplicare corectă a fardului de obraz. Iată care sunt pașii!
Primul pas este partea de sculptare, întotdeauna folosindu-se culori mate și care să facă parte din spectrul cromatic al pielii. Aplicarea se începe din zona de perciune pentru a nu risca formarea unei pete pe mijlociul feței, datorită faptului că pensula are o cantitate destul de mare la început. Se trasează culoarea pe o singură linie, pe direcția colțului buzei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Cum să aplici corect fardul de obraz[Sursa foto: Freepik]

Pasul doi constă în culoare. Culorile reci conțin culoarea roșie în compoziție, cele neutre sunt nuanțele pământii, iar culorile calde conțin portocaliu. Înainte de aplicare, pensula se lucrează în podul palmei pentru mai puțin exces de produs, se desenează un triunghi cu vârful orientat în jos, apoi se umple cu produs interiorul acestuia.
Pasul trei oferă efectul de pomeți ridicați. Pentru acest efect, se aplică a treia textură, mai exact un iluminator compact sau cremos. Culoarea de iluminator se aplică pe zona înaltă a sprâncenei, apoi se coboară cu ea în arc de cerc până la linia care definește centrul feței. În final, acest pas redă un efect de pomete bine definit.

Cum să aplici corect fardul de obraz[Sursa foto: Freepik]

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira: "Întotdeauna o să fiu de părere că simplu va câștiga și va triumfa."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies