Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7
Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Puteți să arătați bine, în fiecare zi, fără prea mult efort. Iată ce sfaturi trebuie să urmați, ca să vă puteți mândri întotdeauna cu un aspect impecabil.

Orice femeie își dorește să arate impecabil, pe parcursul întregii zile. Chiar dacă pare o misiune imposibilă, în realitate, este destul de ușor să reușiți asta, chiar și fără prea mari bătăi de cap.

Sfaturi pentru un aspect impecabil, în fiecare zi

sfaturi pentru a arata mai tanara

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, doar că uneori este nevoie și de mici retușuri, pentru a arăta perfect.

Dintotdeauna, frumusețea naturală a fost apreciată.

Bineînțeles că cine a moștenit o genă bună nu are prea multe de făcut, dar cu toate acestea, frumusețea trebuie și menținută.

Puteți face asta doar cu ajutorul unui ritual de îngrijire, pe care să-l respectați în fiecare zi.

Să nu credeți că, atunci când vedeți o femeie frumoasă și elegantă, asta înseamnă că așa s-a trezit.

Ar fi prea frumos să fie adevărat. Este nevoie să respectați câteva reguli, pentru a nu vă strica aspectul general și pentru a fi în permanență îngrijită.

Ați auzit zicala: "haina îl face pe om?" Chiar dacă nu este în totalitate reală, există totuși un sâmbure de adevăr.

Purtați hainele care vă avantajează

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum se asortează șosetele la costum

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce se albesc rufele îngălbenite

Fiți mereu atente la felul în care vă îmbrăcați. Nu înseamnă că trebuie să purtați haine scumpe, de firmă, dar acestea trebuie să fie mereu curate, să miroasă frumos și să nu fie șifonate.

De asemenea, este extrem de important să purtați doar hainele care vă avantajează.

Chiar dacă anumite ținute sunt la modă, asta nu înseamnă că trebuie neapărat să le purtați, dacă nu vin bine pe silueta dumneavoastră.

Hainele nu trebuie să vă strângă, nu trebuie să fie prea largi, ci trebuie să vă ajute să vă puneți în evidență atuurile.

Aveți grijă să nu vă dați niciodată cu deodorant, chiar înainte să vă îmbrăcați, pentru că riscați să rămâneți cu urme albe pe haine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Manichiura, cartea de vizită a unei femei

Citeste si: CITEȘTE: Sfaturi de frumusețe care îți salvează tenul

Manichiura unei femei trebuie să fie mereu impecabilă. Pentru asta, aveți grijă să vă hidratați mâinile în fiecare zi cu o cremă de calitate, cu ingrediente naturale.

În acest fel, și cuticulele vor arăta mai bine și nu vă vor strica aspectul unghiei.

Unghiile foarte mari nu sunt elegante, așa că mai bine optați pentru o lungime medie. De asemenea, dacă vă dați cu ojă, aveți grijă să nu vă sară de pe unghie sau să nu lăsați unghia să crească prea mult.

Epilarea este obligatorie!

Un alt aspect important este și îndepărtarea părului nedorit. Nu aveți cum să arătați impecabil, dacă aveți păr pe picioare, la axilă sau pe brațe. Așadar, indiferent de metoda de epilare pe care o alegeți, fiți atente să înlăturați părul în mod regulat.

Pensați-vă la un profesionist

Sprâncenele pot schimba total fizionomia, așa că nu vă pensați singure, ca să nu vă stricați forma naturală a sprâncenelor. Lăsați-vă pe mâna unui specialist, care va ști cu exactitate ce vă avantajează, în funcție de trăsăturile feței.

Îngrijirea tenului este primordială

Acordați o atenție sporită tenului dumneavoastră. Acesta este ca o carte de vizită, așa că îngrijiți-l corespunzător. Demachiați-vă în fiecare seară și folosiți doar produse care sunt destinate nevoilor dumneavoastră.

Citeste si: Semne că ai un ten deshidratat. Diferența între un ten deshidratat și unul uscat

Nu uitați ca, măcar o dată pe săptămână, să folosiți și o mască de față, ca să-i redați strălucirea tenului.

Citeste si: DESCOPERĂ: Tunsori și coafuri pentru femei plinuțe, care scot în evidență feminitatea

Buzele vorbesc de la sine

Aveți grijă și de buze. Dacă vor fi crăpate, aspectul dumneavoastră va avea de suferit. Imaginați-vă cum s-ar vedea un ruj pe buzele care se exfoliază și care au răni. Așadar, folosiți regulat un balsam de buze, care să le mențină hidratate.

Nu uitați de dantură

Nu neglijați nici dantura.  Vizitele regulate la stomatolog vă mențin dinții frumoși și sănătoși.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Părul îngrijit nu se va demoda niciodată

Nu plecați niciodată cu părul nespălat sau nepieptănat. Nu spune nimeni să vă coafați zilnic, dar nu ignorați complet acest aspect. Tăiați-vă vârfurile regulat, ca să nu se tocească și vopsiți-vă rădăcinile, pentru a avea un aspect îngrijit.

Tocurile vă salvează în orice situație

Nu uitați de încălțăminte. Întotdeauna pantofii cu toc o să vă scoată din încurcătură, așa că purtați-i cât mai des. Nu trebuie să fie încălțăminte cu toc foarte subțire, ci este potrivită chiar și cea cu toc mai gros, ca să fie mai comod, mai ales dacă trebuie să stați ore în șir încălțată.

Cu cât încălțămintea este mai de calitate, cu atât va fi mai confortabilă și va arăta bine, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cum vă îngrijiți pielea, ca să arate mereu tânără

Dacă regulile care țin de îmbrăcăminte sunt mai ușor de respectat, partea mai dificilă este cea legată de aspectul pielii. Indiferent cât de bine v-ați îmbrăca, dacă nu vă îngrijiți pielea, nu o să vă placă ceea ce vedeți în oglindă.

Îngrijirea corectă a pielii pornește din interior. Hidratați-vă cât mai bine în fiecare zi, dacă vreți o piele strălucitoare. Beți lichide, cum ar fi apă plată, apă plată cu lămâie sau ceaiuri neîndulcite.

Renunțați la fumat, pentru că acest obicei își pune amprenta și asupra tenului dumneavoastră.

Dacă aveți probleme cu cearcănele, apelați cu încredere la un anticearcăn de calitate, dar și la remedii naturiste, cum ar fi feliile de castravete, aplicate direct pe zona ochilor.

În cazul în care aveți coșuri sau cicatrici pe față, pe care vreți să le acoperiți, folosiți un fond de ten cu acoperire mare. Dacă aveți un ten curat, este suficient să folosiți doar o cremă de calitate. În ceea ce privește pielea de pe corp, nu uitați că și aceasta trebuie îngrijită și hidratată, exact ca și tenul. Folosiți cremă anticelulitică și exfoliați-vă zonele cu probleme, cum ar fi coapsele, fundul și abdomenul.

Citeste si: Scrub cu mălai, cea mai eficientă metodă de exfoliere la tine acasă!

Ca să nu aveți probleme cu celulita, aveți grijă și la alimentație, faceți cât mai multă mișcare și mergeți și la masaje corporale.

Un corp tonifiat și o piele fără probleme o să vă dea mai multă încredere în dumneavoastră, indiferent de hainele pe care le veți purta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Reguli de curățenie la birou. Care sunt etapele?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies