Cum să asortezi corect pantofii sport? Greșeli frecvente pe care să le eviți

Cum să asortezi corect pantofii sport? Greșeli frecvente pe care să le eviți
Cum să asortezi corect pantofii sport? Greșeli frecvente pe care să le eviți

Pantofii sport intră în categoria celor mai versatile perechi de încălțăminte pe care trebuie să le ai în garderobă.

Cu ajutorul lor, poți obține un look office, elegant sau casual, în funcție de modelul ales. Dacă ești pasionată de modă, știi deja că pantofii sport merg integrați în aproape orice combinație stilistică.

Cu toate acestea, există câteva reguli pentru a asorta corect pantofii sport. Evită greșelile stilistice și compune cele mai interesante ținute cu pantofi sport, urmărind sfaturile de mai jos!

Asortează pantofii sport cu ținuta

Pentru că pantofii sport sunt disponibili în numeroase modele, culori și forme, aceștia trebuie asortați corect cu articolele vestimentare. Fie că porți teniși sau adidași, aceștia trebuie să se potrivească cu outfitul.

Dacă preferi un stil elegant sau minimalist și porți pantaloni negri, alături de tricouri albe, simple, trebuie să optezi pentru pantofi sport în aceeași linie. Astfel, se potrivesc tenișii monocolori, în nuanțe de alb, negru sau bleumarin.

Găsești încălțăminte marca CCC, pe care să o asortezi cu orice ținută.

În schimb, pentru un outfit nonconformist, nu ezita să asortezi adidași colorați la ținute asemănătoare, care inspiră veselie. Sunt potriviți și pantofii sport cu talpă înaltă, care nu trebuie să-ți lipsească din colecția de încălțăminte.

Nu purta sneakers colorați cu ținute neon

Deși moda este extrem de permisivă, ține cont de culorile outfitului tău, care trebuie să fie în armonie cu cromatica pantofilor sport.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Îți plac ținutele colorate? Pentru a crea un contrast interesant și plăcut din punct de vedere vizual, dacă porți nuanțe precum roz, galben sau verde pentru haine, nu opta pentru adidași în aceleași nuanțe. Vei crea un outfit încărcat, care nu te avantajează, indiferent de vârstă.

În schimb, alege adidași albi sau negri, care nu atrag atenția asupra părții inferioare a corpului.

Nu cumpăra pantofi sport doar pentru că sunt la modă

Pantofii sport trebuie să se potrivească cu stilul tău personal și să te reprezinte. Nu achiziționa încălțăminte sport de un anumit tip doar pentru că este la modă într-un anumit sezon. Altfel, riști să-i uiți în dressing și să investești sume mari de bani în pantofi pe care nu-i vei purta decât la anumite ocazii.

Nu include în garderobă pantofi sport de slabă calitate

Investește întotdeauna în perechi de pantofi sport confortabili și versatili. Modelele din piele, pânză și bumbac sunt cele care-ți asigură comoditate pe toată durata purtării lor.

Totodată, în afară de alegerea pantofilor sport de calitate, poartă încălțăminte potrivită, în funcție de ținută. Dacă pentru un costum de inspirație masculină ai nevoie de teniși clasici, pentru outfituri compuse din jeanși și tricou alege modele noi, cu talpă înaltă sau șireturi multicolore.

Păstrează în garderobă o pereche de teniși din fiecare zonă, pe care să-i asortezi ușor cu obiectele vestimentare preferate.

Poartă pantofii sport potriviți la sală

De multe ori se întâmplă să alegi adidașii nepotriviți pentru sală. Modelele pe care le porți în fiecare zi pe stradă nu sunt indicate pentru un efort fizic intens. Astfel, nu confunda pantofii sport de sală cu cei casual, care nu oferă același grad de suport sau susținere.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În funcție de activitatea fizică pe care o practici, vei găsi pantofii sport ideali, care să-ți ofere eficientă în cadrul antrenamentului. Nu-i purta și pe stradă, ci optează pentru modele noi, care să te scoată în evidență.

Păstrează curată încălțămintea sport

Poți avea cele mai noi modele de pantofi sport, însă trebuie să fie tot timpul curați, pentru un outfit impecabil. Din fericire, numeroase modele de pantofi sport pot fi curățați la mașina de spălat. Modelele mai speciale, din pânză, se curăță cu ajutorul periei și detergentului.

Orice pantofi sport alegi să porți, menține-i curați pentru a nu atrage atenția în mod negativ și pentru a le prelungi durata de viață.

Pantofii sport sunt ușor de asortat, dacă ții cont de sfaturile noastre. Include-i în garderoba ta pentru confort și un stil vestimentar relaxat, cu care nu vei da greș.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies