Cum sa avansezi in cariera ? Dar in viata ?

Cum sa avansezi in cariera ? Dar in viata ?
Cum sa avansezi in cariera ? Dar in viata ?

Ce au in comun femeile de success?

Am spune ca sunt indraznete si nu se tem sa  spuna ceea ce gandesc, chiar daca asta inseamna sa fie criticate dur de cei din jur. Au multa incredere in sine facandu-te sa asculti fiecare cuvant al lor.  Sunt autentice si perfect confortabile atunci cand sunt o voce unica in multime.

O sa le vezi intotdeauna la un cocktail, in sala de asteptare a medicului, sau la diverse reuniuni cum fac ca oamenii sa stea si sa le asculte.


Imagineaza-ti ca mergi printr-o camera si toti ochii sunt pe tine (nu pentru ca ai purta o fusta extreme de scurta). Oricare dintre noi spera sa fie vazuta si auzita. Toate ne dorim libertatea de a trai in mod autentic, fara sa ne temem ca am putea parea prea “baietoase”, nervoase  sau prea tinere pentru a putea obtine un post de conducere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Multe dintre noi avem nevoie sa invatam cum sa fim lideri.

Nu oricine care este pus sa preia controlul unei situatii se descurca fara ezitari.Spune-i cu indrazneala, incredere in fortele proprii, dar asta inseamna sa fii sincera cu tine insuti si sa ai viziunea si curajul de a trai in acest fel in fiecare zi.

Sa nu se inteleaga gresit, asta nu inseamna ca trebuie sa fii nepoliticoasa sau autoritara fata de alte persoane.  Insa multe dintre noi nu ne asumam riscul de fi instrainate de oameni  si de relatiile noastre sau chiar de pierderea locului de munca.
Realitatea este ca nu poti sa  castigi fara sa iti asumi niste riscuri.
Deci, ai aceste calitati? Raspunde la aceste intrebari pentru a afla.

1. Cand incerci  sa influentezi opiniile celor din jur, iti faci o strategie pentru modul cel mai bun in care sa-ti expui argumentele?
2. Iti impartasesti adevaratele sentimente fara ezitare, chiar in fata unui sef, unui strain sau in fata cuiva de care esti foarte sigura ca are o abordare total diferita pe tema?
Sursa: www.health.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies