Cum sa bei ceaiul verde ca sa slabesti garantat! Nu stiai trucul acesta

Cum sa bei ceaiul verde ca sa slabesti garantat! Nu stiai trucul acesta
Cum sa bei ceaiul verde ca sa slabesti garantat! Nu stiai trucul acesta

Ceaiul verde este cel mai popular tip de ceai din Japonia si din multe regiuni ale Chinei. Acesta poate fi folosit cu succes in cura de slabire sau detoxifiere a organismului.

Pentru a absorbi cat mai bine antioxidantii acestuia, se recomanda sa se bea de cateva ori pe zi cate o cana de ceai, dar maxim pana la orele 17-18, pentru a se evita tulburarile de somn.

Apa in care vom prepara ceaiul nu trebuie sa fie fierbinte, altfel ceaiul isi pierde din proprietati. Conform cercetatorilor, oamenii care combina exercitiile fizice cu ceai verde vor pierde de doua ori mai multe kilograme decat cei care fac doar sport.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: frunzaverde.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies