Cum să consumi ceai verde dacă vrei să slăbeşti

Cum să consumi ceai verde dacă vrei să slăbeşti
Cum să consumi ceai verde dacă vrei să slăbeşti

Ceaiul verde este tot mai mult consumat datorită beneficiilor multiple pe care le aduce organismului. Întăreşte sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, accelerează procesul de ardere al grăsimilor şi ajută la reglarea metabolismului. De-a lungul timpului au fost dezvăluite o mulţime de moduri de a consuma ceai verde, însă dacă îl consumi pentru că vrei să slăbeşti, atunci trebuie să urmezi câteva reguli esenţiale.


Consumul de ceai verde are proprietăţi diuretice, fapt pentru care este un adjuvant natural atunci când vorbim despre retenţia de apă şi inflamaţii ale ţesuturilor.

Protejează celulele împotriva radicalilor liberi şi îmbunătăţeşte într-un mod vizibil abilitatea organismului de a consuma energia mult mai repede. Astfel că, cercetătorii au dezvăluit faptul că un consum regulat de ceai verde poate reduce grăsimea din corp într-un proces de 19%.


Pentru că s-a instalat deja sezonul cald, iar băuturile răcoritoare sunt la mare căutare, iată care sunt recomandările care te vor ajuta să slăbeşti consumând doar ceai verde.


Ceai verde cu lămâie şi ghimbir. Gustul ceaiului verde este unul puternic şi înţepător, mai ales dacă nu eşti obişnuit cu gustul şi este pentru prima dată când îl bei. Cu ajutorul ingredientelor suplimentare, ghimbir şi lămâie, poţi stimula organismul să piardă în greutate mult mai repede. Ghimbirul şi lămâia au efect detoxifiant, antiinflamator şi ajută digestia. Pentru prepararea ceaiului cu ghimbir ai nevoie de 250 ml de apă, 2 linguri de ceai verde de la Planteea, aproximativ 10 g, zeama de la o

jumătate de lămâie şi o linguriţă de aproximativ 5 g de ghimbir ras.

După ce apa a ajuns în punctul de fierbere, adaugi ceaiul verde şi ghimbirul ras şi îl laşi pentru câteva minute să fiarbă. Îl poţi lăsa şi la infuzat pentru aproximativ 15 minute.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, consuma dimineaţa, înainte de micul dejun cu aproximativ 30 de minute.


Ceai verde cu mentă. Este o băutură bogată în antioxidanţi şi poate fi consumată oricând deoarece este săracă în calorii. Are efect antiinflamator, detoxifiant şi antioxidant şi poate combate obezitatea. Ai nevoie de: 250 ml de apă, 2 linguri de ceai verde, o lingură de mentă şi o lingură de miere, dacă vrei să fie puţin îndulcit. Atunci când apa este fiartă se adaugă ceaiul verde şi menta şi se lasă la foc mic până când amestecul mai fierbe pentru încă 5 minute.

După ce l-ai strecurat şi l-ai pus în cană, îl poţi îndulci cu miere. Este recomandat să fie băut tot dimineaţa, înainte de micul dejun, pe stomacul gol, pentru o perioadă de două săptămâni.


Smoothie cu ceai verde. Această băutură este una care îţi asigură corpul cu proteine şi acizi graşi de care organismul are nevoie. Poate accelera metabolismul şi în acelaşi timp îl poate energiza, îmbunătăţind digestia.

Ai nevoie de: o lingură de 10 gr de ceai verde, 125 ml de apă, o jumătate de avocado bine copt şi o banană coaptă. Se fierbe apa şi se adaugă lingura de ceai verde, după care se lasă la infuzat pentru 30 de minute. După acest timp, strecoară infuzia şi pune-o într-un robot de bucătărie împreună cu banana coaptă şi cu avocado. Asta e tot şi poţi servi cel mai răcoros smoothie care să îţi servească drept mic dejun.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vrei sa faci ravagii in costum de baie? Slabeste un kilogram pe zi cu DIETA BALERINA!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies