Cum să creezi atmosfera perfectă de sărbători prin alegeri inspirate. Idei de cadouri pentru a împărți bucuria cu cei dragi

Cum să creezi atmosfera perfectă de sărbători prin alegeri inspirate. Idei de cadouri pentru a împărți bucuria cu cei dragi
Cum să creezi atmosfera perfectă de sărbători prin alegeri inspirate. Idei de cadouri pentru a împărți bucuria cu cei dragi

Luna decembrie, definită și ca luna cadourilor, poate fi considerată una dintre cele mai importante perioade ale anului.

Multitudinea sărbătorilor, care mai de care mai frumoase, o să fac să devină specială pentru întreaga familie. Este acel timp în care lucrurile cotidiene sunt interferate des cu goana după cadouri, pentru a realiza momente magice celor dragi.

Fiecare surpriză atent împachetată, poate deveni o poveste spusă cu grijă și atenție. Gesturile mărunte pot deveni semnificative și tot ceea ce îți rămâne să faci este de a realiza alegerile potrivite pentru întreaga familie. Căutarea darului perfect poate deveni o călătorie plină de emoție! Descoperă o selecție de articole ce pot fi alegerile pentru cadourile tale ce urmează a fi frumos împachetate în materiale colorate și strălucitoare.

Eleganță și căldură cu o pereche de mănuși

Un clasic al stilului ce nu se demodează niciodată, poate fi cadoul ideal pentru ea. Indiferent că vorbim despre iubită, soție, mamă sau soră, mănușile reprezintă un etalon al modei în sezonul rece și pot reprezenta o surpriză ce aduce bucurie în inimi. Cu o textură atent aleasă a pielii netede, îmbinată cu tricot din lână, sunt accesorii rafinate și practice pentru orice garderobă. În lupta cu frigul aspru, aceste mănuși reprezintă o combinație între stil și funcționalitate. Vârful degetului optimizat pentru touchscreen, ajută să îți păstrezi mâinile calde fără a fi nevoită să scoți mâna afară pentru a utiliza telefonul. Pentru o impresie și mai plăcută, poți adăuga în cutia cadoului frumos decorat, un fes chic cu pompon pufos și un breloc cu inserții aurii.

Cardiganul cu guler în V, o piesă versatilă ideală pentru cei mici

Acest pulover poate reprezenta o capodoperă vestimentară ce trece cu ușurință peste bariera timpului. Designul plin de efect datorită carourilor cu model tartan și a cromaticii alese, îmbinate perfect cu un strop de tradiție, poate aduce bucuria pe fața copilului tău. Cardiganul este conceput dintr-un amestec de lână ce îmbină confortul și stilul. Materialul fin și pufos oferă o senzație de răsfăț pentru piele.

Geantă pentru bărbați de dimensiuni mici

Acest accesoriu nu este doar unul practic, ci și o expresie a stilului. Pentru cei pasionați de fashion, dar care țin cont totuși și de ideea de confort, poate fi cadoul special creat pentru ei. Cu dimensiune mică ce ascunde un compartiment principal ingenios proiectat și pus în evidență de monograma Tommy Hilfiger reliefată pe partea din față, devine un companion ideal pentru aventura urbană. Bareta ajustabilă oferă libertatea de a fi purtată în funcție de stilul care se potrivește mai bine, crossover sau pe umăr. Este confecționată din materiale atent selecționate care trec testul durabilității și al uzurii cotidiene.

Geantă din piele cu carouri tartan, eleganță și rafinament de înaltă clasă

Vrei să îi aduci zâmbetul pe buze? Nimic mai simplu! Alege cadoul cu un design chic. Este accesoriul care contopește modernul și tradiționalul. Cromatica aleasă de către brand aduce un strop de lux în fiecare detaliu. Cu ușurință se distinge prin rafinament datorită carourilor tartan care te duc cu gândul direct la tradiție. Modernismul este subliniat prin detaliul lanțului gros auriu, ce poate fi admirat în partea frontală a genții. Cele două compartimente îți o oferă o organizare bună și la îndemână a lucrurilor personale. Este un detaliu mic, dar util pentru femeile care dețin multe lucruri în poșetă.

Pălărie bucket unisex pentru copii, fabricată din material fleece reciclat

Bucurie și stil pentru cei mici! Poate fi darul ce aduce versatilitate oricărei ținute datorită cusăturilor texturate pe bor și detaliilor cusute cu grijă . Tommy Hilfiger face mereu un pas către sustenabilitate, confecționând articolul dintr-un fleece reciclat. Acesta nu doar că oferă o textură moale și plăcută la atingere, ci și contribuie la protejarea mediului înconjurător. Într-o variantă unisex, pălăria emană o estetică plină de farmec reușind să devină un element preferat al garderobei de iarnă.

Copiii se pot bucura de fiecare moment cu această pălărie specială, aducând un zâmbet pe fețele lor și stârnind imaginația neîngrădită atunci când își vor crea outfiturile.

Ghidul de cadouri al brandului de renume, te poate ajuta să alegi darul special pentru întreaga familie în această perioadă festivă.

Produsele TOMMY HILFIGER sunt disponibile pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies