Iată cum poți curăța foarte bine ficatul înainte să fie gătit. Trucul de care ai nevoie dacă iubești să gătești.
Gospodinele care preferă să gătească ficatul de vită și să pregătească o mâncare delicioasă se pot izbi de sarcina complicată de a-l spăla și curăța. Iată cum trebuie să faci acest lucru corect.
Beneficiile consumului de ficat
Citește și: Cum pot gospodinele să curețe eficient tocătorul! Trucul eficient care te va scăpa de petele nedorite
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: De ce trebuie să pună femeile oregano în colțurile bucătăriei. Trucul extrem de util!
Înainte să pregătești ficatul de vită, trebuie să știi că este foarte important să-l curățați cum trebuie pentru a elimina complet gustul de sânge care poate distruge întreg preparatul. Ficatul nu doar că este delicios în multe preparate, ci și conține foarte multe părți nutritive, acesta fiind unul dintre cele mai mari organe de la toate animalele.
Cum să curățați ficatul cum trebuie înainte să fie gătit
Dacă iubiți să gătiți ficatul, atunci trebuie să știți că în momentul în care este cumpărat nu îl găsiți în cea mai bună stare posibilă, așa că acesta nu trebuie să aibă pete și să fie ferm. Pentru curățarea acestuia trebuie să îl puneți într-un castron pe care îl umpleți cu apă, iar după ce tot sângele din el a ieșit, acoperiți ficatul cu lapte și lăsați-l pentru cel puțin două ore sau peste noapte.
Acesta vă ajută să eliminați mirosul neplăcut și va accelera procesul de gătire. Tot sângele adunat în ficat va avea timp să fie eliminat astfel preparatele voastre vor fi din ce în ce mai delicioase. Nu ezita să urmezi pașii de mai sus pentru un preparat gustos, lipsit de gust sau miros neplăcut, dar și de toxine. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.