Cum sa cureti corect un dovleac in sase pasi simpli

Cum sa cureti corect un dovleac in sase pasi simpli
Cum sa cureti corect un dovleac in sase pasi simpli

Placinta cu dovleac, strudel cu dovleac, dovleac copt - ni se face pofta doar la auzul acestor denumiri de retete. Dar cum sa ii facem fata marelui portocaliu? Iata 6 pasi simpli.

1. Spala dovleacul cu multa apa pentru a indeparta murdaria de pe suprajata cojii. Daca observi portiuni stricate, indeparteaza-le cu ajutorul unui cutit.

2. Taie dovleacul in portiuni egale, exact asa cum ai proceda cu un pepene. Daca dovleacul prezinta acele mici santuri specifice, poti sa tai feliile de-a lungul lor. In caz contrar, poti cresta cateva linii in coaja dovleacului si apoi sa tai de-a lungul acestora.

3. Foloseste o lingura mare de inox pentru a scoate semintele din dovleac. Curata dovleacul pana ajungi la miezul acestuia. Pastreaza semintele pe un ziar si lasa-le la uscat pentru a le consuma mai tarziu.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies