Cum sa cureti cuptorul cu microunde in 5 minute? Iese ca nou, imediat

Cum sa cureti cuptorul cu microunde in 5 minute? Iese ca nou, imediat
Cum sa cureti cuptorul cu microunde in 5 minute? Iese ca nou, imediat

Fie ca ti-a “explodat” tocanita cand ai pus-o la incalzit sau a ramas un miros pregnant de mancare care se incapataneaza sa nu mai iasa, aceasta metoda de curatare a cuptorului cu microunde e ideala.

In numai 5 minute si cu ajutorul a numai 2 produse absolut banale il vei avea din nou ca nou!

Ai nevoie de
•    otet
•    apa
•    1 picatura de ulei esential (iti recomand aroma de lamaie)
•    1 vas de cuptor cu microunde
•    1 scobitoare (optional)

Umple un vas de cuptor cu microunde cu apa:  la 1-2 cesti de apa adaugi 1-2 linguri de otet.

Adauga 1 picatura de ulei esential daca cu vrei ca al tau cuptor sa miroasa apoi a otet. Scobitoarea are si ea scopul ei: vasele fara imperfectiuni pot determina apa sa bolboroseasca pana la explozie. Nu e nimic grav daca se intampla asta, e ceva comun, Dar daca vrei sa eviti asta, pune scobitoarea sa pluteasca deasupra apei: bulele se vor forma in jurul ei, fara sa mai explodeze.
Da vasul la cuptor pentru 5 minute.
Daca aveai cuptorul foarte murdarit, nu scoate vasul imediat ce timpul a expirat ci mai lasa aburii formati sa actioneze asupra lui inca 2-3 minute.

Atentie cand scoti vasul si suportul de sticla: vor fi extrem de fierbinti. Suportul il vei spala in chiuveta, ca pe orice farfurie normala. Iar cu ajutorul unei burete indeparteaza si interiorul cuptorului, vei vedea cat de usor de curatat este acum!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies