Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine

Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine
Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine

In starea lui naturala si sanatoasa, corpul se detoxifica mereu. Respiratia, digestia, alimentele, folosirea muschilor sau simplul fapt ca traim, creaza in organism toxine care trebuie expulzate din corp.

Insa, cu stilul de viata modern, toxinele se aduna cu o rapiditate mai mare decat poate corpul sa elimine. Nu numai ca avem de infruntat un grad mai mare de toxicitate, dar sunt multe toxine produse de om, care nu exista in mod normal in natura. Cand corpul intra in cercul vicios al acumularii de toxine, se instaleaza bolile, organele cedeaza in cele din urma, iar medicii vor da vina pe mostenirea genetica sau pe varsta.

Bolile au o singura cauza: disfunctia celulara. Sunt doua cauze care stau la baza disfunctiei celulare: lipsa nutritiei adecvate si excesul de toxine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu este de mirare ca “detoxifierea” este cuvantul de ordine printre expertii, dar si adeptii sanatatii si nutritiei.

Problema este ca pana si printre cei ce traiesc sanatos apare tendinta de alimentatie deficitara si de detoxifiere doar o data sau de doua ori pe an cu o cura de sucuri sau de

smoothie, ceea ce de obicei nu este suficient.

Dar exista si o parte buna: corpul are o capacitate extraordinara de a gestiona corect toxicitatea, daca te hranesti corect, dormi suficient, ai o flora intestinala echilibrata si intestine sanatoase.  Chiar daca iti petreci viata intr-un stres continuu, mereu la telefon, cu laptop-ul in brate ore in sir si mananci prea mult sushi plini de paraziti, tot poti fii mai sanatos decat multi altii daca respecti urmatoarele:
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies