Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine

Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine
Cum sa detoxifici constant acumularile de metale grele si alte toxine

In starea lui naturala si sanatoasa, corpul se detoxifica mereu. Respiratia, digestia, alimentele, folosirea muschilor sau simplul fapt ca traim, creaza in organism toxine care trebuie expulzate din corp.

Insa, cu stilul de viata modern, toxinele se aduna cu o rapiditate mai mare decat poate corpul sa elimine. Nu numai ca avem de infruntat un grad mai mare de toxicitate, dar sunt multe toxine produse de om, care nu exista in mod normal in natura. Cand corpul intra in cercul vicios al acumularii de toxine, se instaleaza bolile, organele cedeaza in cele din urma, iar medicii vor da vina pe mostenirea genetica sau pe varsta.

Bolile au o singura cauza: disfunctia celulara. Sunt doua cauze care stau la baza disfunctiei celulare: lipsa nutritiei adecvate si excesul de toxine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu este de mirare ca “detoxifierea” este cuvantul de ordine printre expertii, dar si adeptii sanatatii si nutritiei.

Problema este ca pana si printre cei ce traiesc sanatos apare tendinta de alimentatie deficitara si de detoxifiere doar o data sau de doua ori pe an cu o cura de sucuri

sau de smoothie, ceea ce de obicei nu este suficient.

Dar exista si o parte buna: corpul are o capacitate extraordinara de a gestiona corect toxicitatea, daca te hranesti corect, dormi suficient, ai o flora intestinala echilibrata si intestine sanatoase.  Chiar daca iti petreci viata intr-un stres continuu, mereu la telefon, cu laptop-ul in brate ore in sir si mananci prea mult sushi plini de paraziti, tot poti fii mai sanatos decat multi altii daca respecti urmatoarele:
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies